Glucotrol XL

Glucotrol XL-dk

Aktivt stof: Glipizid

Dosering: 10 mg

Pris: €29.48 – €97.29

Leder du efter en effektiv medicin til at kontrollere dit blodsukkerniveau? Glucotrol XL er den bedste løsning for dig. Mange mennesker i Danmark har overladt deres sundhedspleje til dette produkt. De troede aldrig, at de kunne holde deres livsstil på et højt nok niveau før, men ved hjælp af specielle diæter og øvelser samt Glucotrol XL er alt muligt!

Vores online apotek er et godt sted at finde din bedste allierede i din kamp for sundhed. Du vil helt sikkert blive tilfreds, for ud over fremragende service er vi altid klar til at tilbyde dig de bedste priser, hurtig levering og køb af originale lægemidler uden recept.

Hvad er Glucotrol XL?

Glucotrol XL er et lægemiddel, der anvendes til behandling af diabetes hos voksne. Medicinen indeholder glipizid, et blodsukkersænkende stof, der hjælper med at sænke blodsukkerniveauet.

Indikationer for brug

Glucotrol XL anbefales til patienter, hvis blodsukkerniveau ikke kan kontrolleres med diæt og motion alene. Det kan også bruges i kombination med anden diabetesmedicin.

Kontraindikationer for brug

Før du begynder at tage Glucotrol XL, skal du sikre dig, at du ikke har kontraindikationer for brugen af det. Disse omfatter allergi over for glipizid, alvorlige lever- eller nyreproblemer og tilstande, der er forbundet med en øget risiko for hypoglykæmi (f.eks. sult eller længerevarende kostafbrydelser).

Før du starter behandlingen, skal du kontakte din læge og informere ham/hende om alle dine medicinske tilstande, allergier og medicin, du tager i øjeblikket, for at bestemme det korrekte behandlingsregime og varighed.

Bivirkninger

Indtagelse af denne medicin kan give nogle bivirkninger, såsom hovedpine, kvalme, overfølsomhed over for solen og andre. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, skal du straks kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Før du starter behandlingen, skal du konsultere din læge, som vil beslutte dit individuelle regime og doseringskrav.

Tabletterne skal tages oralt med rigeligt vand. Det tages normalt en gang om dagen før et måltid. Startdosis er 5 mg om dagen i forbindelse med morgenmaden, og dosis øges med flere dages mellemrum op til maksimalt 20 mg om dagen.