Fucidin

Fucidin-dk

Aktivt stof: Fucidin

Dosering: 10 g

Pris: €26.81 – €203.77

Antibiotiske cremer er designet til at bekæmpe mildt hududslæt og indeholder stoffer, der er aktive mod forskellige typer bakterier. Fucidine er en antibakteriel creme; den aktive ingrediens er fusidinsyre, som virker mod staphylococcus aureus, streptococcus, pseudomonas og corynebacteria.

Du kan købe Fucidine til den laveste pris i Danmark på vores online side. Vi garanterer god kvalitet, og vi ønsker, at dit helbred forbedres så hurtigt som muligt, så vi sender dig medicin uden recept i hele landet.

Hvor kan man købe i Danmark

Det er meget nemt at bestille en god medicin på vores hjemmeside, hvor du vil være tilfreds med den fremragende service. Hvordan køber man Fucidine? Udfyld en simpel ordreformular og vent på, at den bliver leveret til dit hjem.

Ingen receptpligtig medicin på onlineapotek

Vores apotek giver dig mulighed for at få den medicin, du har brug for, uden recept. Det sparer dig tid, og du behøver ikke at gå rundt på apoteker for at finde den rigtige medicin. Webstedet har de bedste lægemidler med garanteret kvalitet, leveret til dit hjem, og du kan spare meget.

Overkommelig produktpris

Du ønsker altid at købe god og billig medicin, og vi kan hjælpe dig! Vores apotek har lave priser, så dit køb vil være det værd, plus du kan få en god tilføjelse, en god rabat.

Anonymitet

Vi gør altid vores bedste for at gøre dit køb sikkert og anonymt.

Hvad er Fucidin?

Fucidine er et antibakterielt lægemiddel, der fås i cremeform. 1 gram creme indeholder 0,02 g fucidinsyre, aktiv mod Staphylococcus aureus, Corynebacterium pneumoniae, Streptococcus pneumoniae, Pseudomonas og Gram-negative bakterier. Hjælpestoffer: butyleret hydroxyanisol, glycerol, ethyl, kaliumsorbat, polysorbat 60, paraffin og vand.

Produktet virker som et baktericid og bakteriostatisk og ødelægger bakterieceller; præparatets toksicitet er lav.

Indikationer for brug af Fucidin

Fucidin er indiceret til behandling af følgende tilstande og sygdomme: osteomyelitis, pneumoni, septikæmi, endocarditis, acne, pseudomembranøs colitis, såroverfladeinfektioner, impetigo, erythrasma, bylder, karbunkler, paronychia, skægsyge, cystisk fibrose, folliculitis.

Brug af Fucidine anbefales i tilfælde af penicillinallergi og nyreinsufficiens.

Dosering og indgivelsesmåde for Fucidin

Cremen bruges til ekstern applikation. Den påføres i et tyndt lag tre gange om dagen, og behandlingen varer i 10 dage.

Kontraindikationer

Fucidin må ikke anvendes under følgende forhold: graviditet og amning, leversygdom, galdevejsobstruktion, gulsot (også hos spædbørn), behandling med hepatotoksiske lægemidler, allergi over for fusidin og andre indholdsstoffer i præparatet, infektioner hos spædbørn og for tidligt fødte børn. Virusinfektioner, hvor brug af lægemidlet er forbudt: varicella zoster, herpes zoster, perioral dermatitis, herpes, tuberkulose og syfilis i huden, svampeinfektioner og infektioner, der påvirker huden under håret på hovedet.

Bivirkninger af Fucidin

Hvis du bemærker generende symptomer efter brug af Fucidin, skal du stoppe behandlingen og konsultere en læge. Mulige bivirkninger: kvalme, opkastning, asteni, anoreksi, lever- og nyresyndrom, somnolens, gulsot, epigastriske smerter, urticaria, hududslæt (erythematøst, pustuløst, makulopapuløst), leukopeni, anæmi, pancytopeni.

Anvendelse under graviditet

Hvis et alternativ, der er godkendt til brug under graviditet, ikke kan bruges, ordineres lægemidlet, men kun efter samråd med lægen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan cremen bruges til børn? Fucidin anvendes til børn, når det er indiceret og ordineret af en specialist. Behandling med fusidinsyre påvirker ikke evnen til at køre bil og andre mekanismer.

Interaktion med andre lægemidler

Fucidim øger koncentrationen af cyclosporinderivater, ritonavir, coumarin, saquinavir. Må ikke ordineres sammen med rifampicin og lincomycin.

Overdosering

Overdosering er usandsynlig med eksterne doseringsformer. Hvis der opstår usædvanlige symptomer, skal du kontakte en læge og afbryde brugen af lægemidlet.

Særlige indikationer

Påføring af cremen i ansigtet skal ske med forsigtighed, så man undgår kontakt med øjnene for ikke at irritere bindehinden. For ældre patienter reduceres dosis ikke. I tilfælde af samtidig administration af orale antikoagulantia skal dosis af begge lægemidler justeres.

Hvis der anvendes sterile forbindinger, reduceres hyppigheden af påføring af cremen til en gang dagligt. Forbindingen skal være luftgennemtrængelig og bør ikke påføres under gaze eller bomuldsplaster.
Den maksimale anvendelsesperiode for Fucidine creme er to uger. Hvis længerevarende behandling er nødvendig, bør den afbrydes og erstattes af en anden behandling. Kun et tyndt lag bør påføres børn på recept, uden at overskride den tilladte mængde, ellers er der risiko for Cushings syndrom.

Pludselig afbrydelse af behandlingen frarådes også for ikke at forårsage en tilbagevenden af tidligere symptomer.