Forxiga

Forxiga-dk

Aktivt stof: Dapagliflozin

Dosering: 10 mg, 5 mg

Pris: €45.69 – €282.16

Diabetes mellitus ligger på fjerdepladsen på Verdenssundhedsorganisationens rangliste over dødsfald som følge af ikke-smitsomme sygdomme. Desværre er forekomsten af diabetes stigende på verdensplan, og mere end 500 millioner mennesker forventes at lide af diabetes i de kommende år. Hvordan kan man beskytte sig mod sygdommen? Der er nogle grundlæggende tips, såsom konstant at overvåge blodsukkerniveauet, især efter 40-årsalderen. Prøv at få en sund livsstil, herunder motion og begrænsning af overdreven indtagelse af mel, slik, pasta og bagværk, samt vægtkontrol. Hvad skal man gøre, hvis man udvikler type 2-diabetes? Først og fremmest vil lægen i de tidlige stadier ordinere en række særlige øvelser og en hypoglykæmisk diæt for at hjælpe med at reducere sukkerindtaget.

Ud over ikke-farmakologiske metoder ordineres der ofte hypoglykæmiske lægemidler. Et af dem er Forxiga, som er effektivt og gennemprøvet i Danmark og over hele verden, og som reducerer glukosereabsorptionen i nyretubuli, øger indholdet i urinen og fjerner det overskydende fra kroppen. I vores materiale vil du lære mere om lægemidlets virkning og egenskaber, vi vil besvare alle ofte stillede spørgsmål om dets administration, samt overveje kontraindikationer og bivirkninger, der opstår under behandlingen. Du vil også finde ud af, hvor det er bedst at købe Forxiga uden recept, og som en bonus får du hurtig levering i enhver region i landet.

Hvor kan man købe Forxiga i Danmark

Hvis du ønsker at købe medicinen hurtigt, bekvemt og sikkert, er det værd at bestille online på vores hjemmeside. På den måde kan du undgå at gå på de sædvanlige apoteker på jagt efter medicin, stå i kø og komme i kontakt med syge mennesker. At bestille medicin kan også være så behageligt som muligt: forbered din yndlings urtete, sæt dig i en behagelig stol og læs i ro og mag brugsanvisningen for medicinen, og bestil den derefter med et par klik på vores apotek.

Kan jeg købe Forxiga uden recept på et onlineapotek?

Generelt sælges medicinen kun, når køberen har præsenteret lægens recept. Vi ved dog, at du er ansvarlig og ikke vil skade dit helbred ved selvmedicinering, så vi stoler på dig. På vores apotek kan du købe Forxiga uden recept og modtage det så hurtigt som muligt på den adresse, du angiver.

Overkommelig produktpris

Et af de vigtigste kriterier, når man vælger et apotek, er prisen på medicinen. På vores apotek finder du de mest overkommelige priser på mange populære lægemidler. Husk, at jo større pakningsstørrelsen er på det lægemiddel, du køber, jo mere fordelagtig vil prisen være. Vores side er et sted, hvor lægemidler fra officielle producenter er billige, fordi vi ikke laver absurde marginer i modsætning til de fleste andre apoteker.

Anonymitet

I dag er anonymitet og beskyttelse af personlige data ekstremt vigtigt. Vi giver dig mulighed for at betale for din ordre kontant ved levering. Det er hurtigt, anonymt og sikkert.

Hvad Forxiga er, og hvordan det virker

Forxiga er et effektivt hypoglykæmisk lægemiddel med det aktive stof dapagliflozin, som forbedrer plasmaglukoseniveauet ved faste og efter måltidet ved at reducere glukosereabsorptionen i nyrerne, hvilket fører til udskillelse af glukose i urinen. Der sker en forbedring af den glykæmiske kontrol og en reduktion i kardiovaskulær morbiditet og mortalitet.

Indikationer

Hovedindikationen er behandling af type 2-diabetes mellitus, når diæt og motion ikke giver tilstrækkelig glykæmisk kontrol hos patienter, for hvem metformin ikke anses for passende på grund af intolerance over for lægemidlet (monoterapi) eller i kombination med andre lægemidler til behandling af type 2-diabetes mellitus.

Kontraindikationer for brug

Som al anden medicin har Forxiga klart definerede kontraindikationer. Disse omfatter overfølsomhed over for det aktive stof eller et af hjælpestofferne i præparatet, type 1-diabetes, diabetisk ketoacidose, nyre- eller leverinsufficiens, galactoseintolerance, lactasemangel eller glucose-galactosemalabsorption. Tag ikke medicinen under graviditet og amning.

Før behandlingen påbegyndes, skal du tale med din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier eller medicin, du tager i øjeblikket. Dette vil hjælpe med at ordinere et sikkert behandlingsregime og undgå at tage medicin, der ikke kan tages på samme tid.

Bivirkninger

Lægemidlet er forholdsvis veltolereret, når det tages i de doser, som lægen har ordineret. De hyppigste bivirkninger omfatter hypoglykæmi, svimmelhed, udslæt, rygsmerter, vulvovaginitis, balanitis og tilknyttede genitale infektioner, urinvejsinfektioner, nedsat renal kreatininclearance under den indledende behandling, dyslipidæmi, dysuri, polyuri, øget hæmatokrit.

Mindre almindelige er svampeinfektioner, nedsat ekstracellulær væskevolumen, tørst, forstoppelse, mundtørhed, nykturi, vulva- og vaginalkløe, genital kløe, forhøjet kreatinin i blodet, forhøjet urinstof, vægttab, diabetisk ketoacidose.

Hvis bivirkningerne ikke forsvinder i lang tid, skal du kontakte din læge.

Administrationsmåde og dosering

Tabletterne skal tages oralt på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, uanset måltider, med rigeligt vand.
Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge og udføre de nødvendige diagnostiske procedurer. Lægen vil derefter stille diagnosen og ordinere en individuel dosering af medicinen, som kan afvige fra den nedenfor angivne.

Monoterapi: Den anbefalede dosis er 10 mg én gang dagligt.
Kombinationsbehandling: Den anbefalede dosis er 10 mg én gang dagligt i kombination med metformin.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de oftest stillede spørgsmål om brugen af Forxiga: hvor mange dage du skal tage det, hvilket tidspunkt på dagen, før eller efter måltider, og hvilken medicin du skal tage.

Hvor mange gange om dagen skal jeg tage Forxiga?

De fleste mennesker tager Forxiga én gang om dagen. Det anbefales dog at bruge medicinen i henhold til din læges anvisninger.

Hvor mange dage må man tage Forxiga?

Medicinen skal tages som anvist af din læge i en længere periode.

Hvornår indtræder den terapeutiske effekt?

Den maksimale plasmakoncentration af dapagliflozin nås normalt inden for 2 timer efter faste. Glukoseudskillelse observeres efter den første dosis dapagliflozin, opretholdes i de næste 24 timer og fortsætter under hele behandlingen.

Hvad man ikke må spise, når man tager denne medicin

Man bør følge en hypoglykæmisk diæt, mens man tager denne medicin.

Sådan skal du tage denne medicin: Før eller efter måltider

Denne medicin tages uafhængigt af måltider.