Fluoxetin

Fluoxetin-dk

Aktivt stof: Fluoxetin

Dosering: 20 mg, 10 mg

Pris: €30.62 – €148.09

Hvor kan man købe i Danmark

At bestille medicin online fra vores apotek er praktisk, du kan altid kontrollere tilgængeligheden på hjemmesiden, vælge den rigtige dosis og spare tid og penge. Du kan købe Fluoxetine til den laveste pris i Danmark og med levering overalt i landet.

Medicin uden recept fra et onlineapotek

Når du har konsulteret din læge og valgt den rigtige medicin til din behandling, kan du bestille dem fra os og få dem uden recept. Bestil online, og hent det på dit nærmeste afhentningssted.

Overkommelig pris på medicin

Det er ikke altid muligt at købe den rigtige medicin til en lav pris på apoteket, så hvis du vil købe billigt, har du en god mulighed for at bestille fra vores hjemmeside. Vi har de laveste priser og en venlig service.

Anonymitet

Hvorfor har mere end en million kunder allerede valgt os? Fordi det altid er sikkert at købe medicin hos os, produkterne er altid af høj kvalitet, du kan bestille kontant ved levering og betale ved modtagelse. Vi holder dine oplysninger fortrolige, så vi sender anonymt, og vores hurtige levering til dit foretrukne sted i landet giver dig mulighed for at starte behandlingen så hurtigt som muligt.

Hvad er Fluoxetin?

Fluoxetin er en selektiv serotonin-genoptagelseshæmmer, der ordineres til behandling af depression eller obsessiv-kompulsiv lidelse hos voksne patienter. Det fås i kapsler på 10 mg og 20 mg. Fluoxetin forbedrer humøret og det generelle velbefindende og hjælper med at reducere angst og frygt. Kapslerne har en smertestillende og stimulerende virkning uden kardiotoksiske eller sedative virkninger ved mellemstore doser. Den terapeutiske virkning viser sig efter 1-2 ugers behandling og varer mindst en uge efter seponering.

Indikationer for brug

Fluoxetin ordineres til: depressive episoder/lidelser, obsessive compulsive disorder. Ved bulimia nervosa ordineres det som en del af en kompleks behandling for at reducere ukontrolleret fødeindtagelse og reducere risikoen for fedme.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne tages oralt, uafhængigt af måltider. Svær depression: Begyndelsesdosis er 20 mg om morgenen og kan øges til 20 mg to gange dagligt efter 3-4 uger. Hos nogle patienter kan den daglige dosis øges til 60 mg, hvis den terapeutiske effekt er utilstrækkelig. Hvis der ikke observeres nogen terapeutisk effekt efter 10 uger, bør brugen af lægemidlet hos patienten genovervejes.

Bulimia nervosa: Patienterne ordineres en minimumsdosis på 20 mg pr. dag.

For ældre patienter eller patienter med nyre- eller leverinsufficiens bør den daglige dosis være mindst 20 mg.
Pludselig seponering bør undgås, som med andre antidepressiva bør dosis af Fluoxetin reduceres gradvist over 1-2 uger. Hvis patientens tilstand forværres efter seponering, skal man vende tilbage til den terapeutiske dosis og fortsætte behandlingen.

Kontraindikationer for brug af Fluoxetin

Må ikke ordineres i tilfælde af: overfølsomhed over for fluoxetin eller andre komponenter i lægemidlet, svær lever- og nyreinsufficiens, kramper, epilepsi, selvmordstanker, glaukom, blæreatoni, benign prostatahyperplasi, samtidig med MAO-hæmmere. Fluoxetin kan kun tages to uger efter seponering af selektive og ikke-selektive MAO-hæmmere.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger som følge af brugen af Fluoxetin:

 • Generelle lidelser: træthed, svaghed, unormal følelse, følelse af kulde eller varme.
 • Blod- og lymfesystemet: trombocytopeni, subkutane eller slimhindeblødninger.
 • Immunsystemet: angioødem, anafylaktisk chok, serumsygdom.
 • Det endokrine system: utilstrækkelig udskillelse af antidiuretisk hormon.
 • Metaboliske forstyrrelser: anoreksi, appetitløshed, hyponatriæmi.
 • Nervesystemet: svimmelhed, hovedpine, opmærksomhedsforstyrrelser, tremor, ataksi, nedsat koordination af bevægelser, kramper, epilepsi, akatisi, hukommelsesforstyrrelser, serotonergt syndrom, nervøsitet, angst, nedsat libido, anorgasmi, mani, bruxisme, selvmordstanker, panikanfald.
 • Synsorganer: mydriasis, sløret syn.
 • Høreorganer: tinnitus.
 • Det kardiovaskulære system: arytmi, hjertebanken, hedeture, hypotension, vaskulitis.
 • Åndedrætssystemet: faryngitis, inflammatoriske processer, næseblod.
 • Fordøjelsessystemet: kvalme, opkastning, diarré, mundtørhed, dyspepsi.
 • Hud: udslæt, erytem, svedtendens, urticaria, pruritus, alopeci.
 • Muskler og led: myalgi, artralgi, muskulær overanstrengelse.
 • Urinsystemet: urinretention, urinvejsforstyrrelser.
 • Reproduktionssystemet: Gynækologisk blødning, erektil dysfunktion, uterin dysfunktion, galaktoré, priapisme.
 • Hvor mange gange om dagen
 • Afhængigt af den ordinerede dosis tages tabletterne en eller to gange dagligt.

Når det begynder at virke

Den positive virkning af lægemidlet begynder 3-4 uger efter behandlingens start.

Hvor mange dage

Behandlingens varighed bestemmes individuelt.

Hvad må man ikke spise

Der kræves ingen særlig mad, og der bør ikke indtages alkohol under behandlingen.

Før eller efter spisning

Tabletterne kan tages uafhængigt af måltider.