Floxin

Floxin-dk

Aktivt stof: Ofloxacin

Dosering: 200 mg, 400 mg

Pris: €38,01 – €278,23

Floxin er et antibakterielt lægemiddel, et antibiotikum, der tilhører chilones-klassen. Det hjælper med at håndtere forskellige bakterielle infektioner alene eller i kombination med andre lægemidler. Lad os se, hvilke sygdomme det er bedst egnet til, hvem der har brug for det og de mulige bivirkninger ved brugen.

Du kan købe denne medicin på vores apotek. Du vil blive glædeligt overrasket over prisen og muligheden for at bestille medicinen uden recept. Hurtig landsdækkende levering, anonymitet, tilgængelighed af alle oplysninger og det faktum, at du ikke behøver at forlade hjemmet for at afgive en ordre, vil overbevise dig om, at onlineapoteket er super praktisk.

Hvad er Floxin, og hvad bruges det til?

Floxin er et lægemiddel, der hjælper med at bekæmpe symptomerne på mange bakterielle infektioner, såsom lungebetændelse, hudinfektioner og bronkitis. Det er vigtigt at diagnosticere sygdommen korrekt, da dette antibiotikum kun behandler bakterielle infektioner. Derudover er det ikke effektivt til virusinfektioner som forkølelse eller influenza.

Indikationer for brug af Floxin

Før behandling skal der udføres passende analyser og følsomhedstest for at isolere og identificere de mikroorganismer, der forårsager infektionen, og for at bestemme deres følsomhed over for den aktive ingrediens i ofloxacin.

Infektioner, som Floxin anvendes til, omfatter:

  • akutte bakterielle forværringer af kronisk bronkitis;
  • samfundserhvervet lungebetændelse;
  • Ukomplicerede infektioner i hud og subkutant væv;
  • ukompliceret urethral og cervikal gonoré;
  • ikke-kokal urethritis og cervicitis;
  • urethrale og cervikale infektioner;
  • Akut inflammatorisk sygdom i bækkenorganerne;
  • Prostatitis forårsaget af E. coli;
  • Komplicerede urinvejsinfektioner.

Kontraindikationer for brug af Floxin

Overfølsomhed over for Ofloxacin eller andre komponenter i lægemidlet, senepåvirkning, epilepsi, CNS-lidelser med nedsat anfaldstærskel (efter traumatisk hjerneskade, slagtilfælde eller inflammatoriske processer i hjernen eller hjernemembraner). Tag ikke medicinen under graviditet og amning.

Før du starter behandling med denne medicin, skal du gennemgå de nødvendige tests og informere din læge om al medicin, du tager, og om eventuelle allergier eller sygdomme.

Bivirkninger

Bivirkninger ved at tage lægemidlet er ikke særlig almindelige, men nogle patienter har klaget over følgende: generel svaghed, træthed, utilpashed, asteni, ødem, rygsmerter, øget kropstemperatur, kulderystelser, øget følsomhed over for smerte, søvnforstyrrelser, søvnløshed, psykotiske forstyrrelser, vægttab, smags- og lugtforstyrrelser.

Superinfektioner, udvikling af sekundære infektioner (herunder mykoser), udvikling af resistens over for patogener, anæmi, hæmolytisk anæmi, leukopeni, neutropeni, trombocytopeni, knoglemarvshæmopoiese er også mulige.

Hvis disse reaktioner opstår, skal der straks søges læge: anafylaktiske reaktioner, angioødem, anafylaktisk shock, anafylaktoidt udslæt, kløe, urticaria, rødmen, erytem, Lyells syndrom, dermatitis, hyperpigmentering af huden, misfarvede eller flækkede negle.

Dosering og administration

Tabletterne indtages oralt, sluges uden at tygges og med rigeligt væske. De tages normalt to gange om dagen med regelmæssige intervaller.

Tag ikke selvmedicinering, og rådfør dig med din læge, før du starter behandlingen. Det kan være nødvendigt med andre doser end dem, der er angivet nedenfor. Underbehandling kan føre til en gentagelse af infektionen.

Dosis af medicinen afhænger af typen og sværhedsgraden af infektionen. Voksendosis varierer fra 200 til 800 mg pr. dag. Doser op til 400 mg kan tages på én gang, helst om morgenen, mens højere doser skal tages i to jævnt fordelte doser.