Flagyl

Flagyl-dk

Aktivt stof: Metronidazol

Dosering: 250 mg, 500 mg

Pris: €31,41 – €121,01

Antibiotika er antimikrobielle stoffer, der bruges til at behandle bakterielle infektioner. Et af disse lægemidler, Flagyl ER, bruges til systemisk behandling.

Du kan købe Flagyl ER til en overkommelig pris fra vores online apotek, hvor du vil blive rådgivet om dit køb og tilfreds med den venlige service. Vi har de bedste produkter, som vi leverer til dig uden recept og på et praktisk afhentningssted i Danmark.

Hvad er Flagyl

Flagyl ER er et antibiotikum, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner i luftvejene, forplantningssystemet (men ikke svampeinfektioner), maven, leddene og huden. Den vigtigste aktive ingrediens, metronidazol, virker hurtigt i kroppen (inden for den første time) og er aktiv mod de fleste Gram-positive og Gram-negative, sporofile og ikke-sporofile bakterier og anaerobe kokker.

Indikationer for brug af Flagyl ER

Tabletter ordineret til amebiasis, urogenital trichomoniasis, vaginitis, giardiasis, kirurgiske infektioner, infektioner forårsaget af intravenøs behandling, anaerobe mikroorganismer.

Posologi og anvendelsesmåde for lægemidlet

Amebiasis og vaginitis: 500 mg tre gange om dagen; behandlingsforløbet er 7 dage.
Lambliasis: for voksne 750 mg om dagen i 5 dage, for børn fra 6 til 10 år 375 mg om dagen, fra 10 til 15 år 500 mg om dagen.

I trichomoniasis: behandlingsforløb for kvinder – 10 dage, i en kombination af 250 mg tabletter og vaginale suppositorier, for mænd – 10 dage ved 250 mg om dagen.

Anaerobe infektioner: 1 – 1,5 g dagligt hos voksne, hos børn fra seks år ved 20-30 mg/kg kropsvægt pr. dag, opdelt i to doser.

Kontraindikationer for brug af Flagyl ER

Overfølsomhed over for metronidazol, imidazol-lægemidler.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger efter indtagelse af lægemidlet: mavesmerter, stomatitis, glossitis, anoreksi, allergiske reaktioner, pancreatitis, hovedpine, svimmelhed, kramper, nedsat synsskarphed, encefalopati, hallucinationer, hørenedsættelse.