Fertomid

Fertomid-dk

Aktivt stof: Clomifen

Dosering: 50 mg

Pris: €43,37 – €379,96

Flere og flere kvinder har svært ved at blive gravide, lige når de gerne vil. Nogle gange tager det år eller endda årtier. Er du træt af uendeligt at planlægge din længe ventede graviditet? Fertomid er din chance for længe ventet moderskab! Udsæt ikke løsningen på dette vigtige problem til senere – start behandlingen i dag. Denne moderne medicin hjælper med at bekæmpe infertilitet og øger sandsynligheden for undfangelse. Mange familier i Danmark er Fertomid evigt taknemmelige for muligheden for at nyde børnelatteren i deres dagligstue.

Vi anbefaler, at du køber denne mirakelkur fra vores onlineapotek. God pris, hurtig levering, ikke-receptpligtig ordre, krydret med omhu og vidunderlig service – her er det, formlen for en perfekt online shopping.

Hvad er Fertomid?

Fertomid er et effektivt syntetisk ægløsningsstimulerende middel, der indeholder clomifen, som aktivt påvirker kvindens hormonbalance ved at regulere produktionen af østrogen og gonadotrofiner. Ved at stimulere ægløsningen øger Fertomid således chancerne for en vellykket graviditet.

Indikationer for brug

Anbefales ved infertilitet forårsaget af anovulation, polycystiske ovarier, ovariel dysfunktion, oligospermi og hormonel ubalance.

Kontraindikationer til brug

Lægemidlet har flere kontraindikationer, såsom graviditet, hypofyse- og ovarietumorer, lever- og/eller nyresvigt, ovariecyster, tendens til trombose, ikke-ovulatorisk blødning og overfølsomhed over for clomifen eller enhver anden komponent i lægemidlet.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Fertomid forårsage uønskede virkninger, såsom kvalme, hovedpine, irritabilitet og brystoverfølsomhed. Men takket være den moderne formulering af lægemidlet er disse reaktioner normalt lette at overvinde. Men hvis der opstår alvorlige bivirkninger, skal du straks kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Før du starter behandlingen, skal du diskutere dosering, regime og varighed af behandlingen med din læge.

Tabletterne tages oralt, uanset tidspunktet for indtagelse, med den rette mængde vand.
Behandlingen starter normalt med 50 mg i 5 dage i den første halvdel af cyklussen. Hvis dette ikke er effektivt, kan dosis øges til 100 mg. Den samlede dosis i løbet af en cyklus bør ikke overstige 750 mg.