Famvir-dk

Aktivt stof: Famciclovir

Dosering: 250 mg, 500 mg

Pris: €49,20 – €236,16

Herpesvirus er ikke bare en harmløs blære på huden. Det er en infektion, der påvirker slimhinderne, huden, nervesystemet og udløser andre sygdomme.

Famvir er en medicin kaldet Famciclovir, som bruges til at behandle herpes og hjælper med at lindre smerter i den berørte hud.

Du kan købe Famvir på vores hjemmeside ved at udfylde en simpel online bestillingsformular. Vores kunder fortjener den bedste kvalitet og de bedste priser, så vi garanterer dem, og en god bonus vil være den hurtigst mulige levering til dit nærmeste leveringssted i landet. Hos os kan du købe medicin uden recept, men vi anbefaler, at du konsulterer din læge først.

Hvad er Famvir?

Famvir er en tabletmedicin, hvis vigtigste aktive ingrediens er famciclovir. Det bruges til at behandle symptomerne på herpes zoster, forkølelsessår og genital herpes. Det bruges også til at behandle tilbagevendende herpesinfektioner i slimhinderne. Famvir dræber ikke herpesvirussen i kroppen, men det lindrer smerten og ubehaget ved hudblærer betydeligt og fremmer helingen af sårene.

Indikationer for Famvir

Famvir er indiceret til følgende sygdomme og symptomer:

  • herpes zoster (hos immunkompromitterede og normale patienter)
  • genital herpes;
  • undertrykkelse af tilbagevendende genital herpes.

Posologi og administration

Behandlingsforløbet med Famvir til forskellige sygdomme.

Herpes zoster – 500 mg tre gange dagligt i en uge; i tilfælde af et svækket immunsystem forlænges behandlingen til ti dage;
genital herpes – 250 mg tre gange om dagen, behandling i fem dage;
gentagelse af genital herpes – 125 mg to gange dagligt; behandlingen skal fortsættes i en uge.

undertrykkelse af tilbagevendende genital herpes hos immunkompetente voksne – 250 mg to gange dagligt, hos immunkompromitterede patienter – 500 mg to gange dagligt.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for famciclovir eller andre komponenter i lægemidlet og over for penciclovir.

Bivirkninger

Patienter, der tager Famvir, har rapporteret bivirkninger som: hovedpine, kvalme, opkastning, svimmelhed, diarré, mavesmerter, udslæt, kløe, nældefeber, angioødem (ansigt, øjenlåg, strubehoved).