Evista

Evista-dk

Aktivt stof: Raloxifen

Dosering: 60 mg

Pris: €40,85 – €299,03

Kalktab er den vigtigste årsag til osteoporose i alderdommen. Ved denne tilstand opstår der brud selv ved minimal eksponering. Vil du ikke opleve alle “charmerne” ved denne tilstand? Evista er din bedste ven i kampen for sunde knogler. Mange kvinder i Danmark er afhængige af Evista for at få sunde knogler. Hvorfor er det sådan? I denne artikel fortæller vi dig hvorfor. Og hvis Evista længe har været en uundværlig beboer i dit medicinskab, er det på tide at genopfylde lageret. Vi råder dig til at købe det på vores onlineapotek, for hvem vil sige nej til perfekt service, de bedste priser, hurtig levering og muligheden for at bestille medicin uden at fremvise en recept?

Hvad er Evista?

Evista er et lægemiddel, der indeholder stoffet raloxifen. Medicinen bruges til at behandle og forebygge osteoporose hos kvinder efter menopausen. Det hjælper med at styrke knoglerne, reducere risikoen for knoglebrud og reducere risikoen for brystkræft.

Indikationer for brug

Lægemidlet ordineres til postmenopausale kvinder med lav knogletæthed og høj risiko for frakturer.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har en række veldefinerede kontraindikationer for brug, såsom overfølsomhed over for raloxifen eller andre stoffer indeholdt i lægemidlet, nedsat leverfunktion, herunder kolestase, venøs trombose, svær nyresvigt, uterin blødning af ukendt ætiologi, endometriecancer, graviditet og amning, langvarig immobilisering.
Lægemidlet bør ikke administreres til kvinder i den fødedygtige alder.

Bivirkninger

Nogle af de bivirkninger, der kan opstå ved brug af Evista, er svimmelhed, hovedpine, kvalme og mavesmerter. I sjældne tilfælde kan der opstå alvorlige bivirkninger som trombose og endometriecancer. Derfor bør du diskutere alle risici og bivirkninger med din læge, før du begynder at bruge medicinen.

Anvendelsesmetoder og dosering

Medicinen tages oralt, med eller uden mad, en gang dagligt med rigeligt vand. Lægen ordinerer dosis og behandlingsvarighed afhængigt af den enkelte patient og graden af osteoporose. Den anbefalede dosis er normalt 60 mg om dagen.