Estrace

Estrace-dk

Aktivt stof: Estradiol

Dosering: 2 mg, 1 mg

Pris: €28.39 – €318.19

Det er vigtigt for alle kvinder at føle sig sunde og selvsikre, men mange kvindelige problemer berøver dem denne opløftende følelse. Et af dem er overgangsalderen med dens evige hedeture, lave libido og irritabilitet. En kvinde ved med sikkerhed, at hun næppe vender tilbage til sit gamle jeg, men hun er bestemt ikke klar til at forsvinde. Til undsætning kommer Estrace, et lægemiddel, der vil klare nogle af disse ubehagelige fænomener og sygdomme og give kvinder en følelse af komfort og tillid til deres uimodståelighed. Vores materiale vil hjælpe dig med at stifte bekendtskab med denne redningsmand for den kvindelige libido, fordi du vil lære de grundlæggende spørgsmål vedrørende brugen af stoffet.

Hvad er Estrace?

Estrace er et produkt, der indeholder østradiol, et kvindeligt kønshormon, som produceres af æggestokkene. Produktet hjælper med at forbedre sundheden hos kvinder, der har problemer med deres hormonbalance, især med utilstrækkelige østrogenniveauer.

Indikationer for brug

Lægemidlet anvendes til behandling af menopausale symptomer (hedeture, søvnforstyrrelser, urogenital atrofi, mental ustabilitet, humørsvingninger), primær og sekundær amenoré, hypoplasi af det seksuelle apparat og sekundære seksuelle karakteristika, forebyggelse af postmenopausal osteoporose.

Kontraindikationer for brug

Du bør ikke tage Estrace, hvis du lider af visse sygdomme, såsom hormonafhængige tumorer, trombose, lever- eller nyresygdom, eller under graviditet og amning. Du må heller ikke tage medicinen, hvis du er intolerant over for nogen af indholdsstofferne. For at kunne ordinere et korrekt og sikkert behandlingsregime skal du informere din læge om al medicin, du tager i øjeblikket, og alle medicinske tilstande, før du starter behandlingen.

Bivirkninger

Som med de fleste medikamenter kan Estrace have bivirkninger som hovedpine, kvalme, vaginal irritation, brystsmerter og vægtændringer. Det er dog ikke alle kvinder, der oplever bivirkninger, og de forsvinder som regel af sig selv. Hvis bivirkningerne ikke forsvinder af sig selv, skal du kontakte din læge, og hvis der opstår alvorlige allergiske reaktioner, skal du straks søge akut lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Estrace-tabletter tages normalt en gang dagligt, helst på samme tidspunkt. Tabletten skal sluges hel med et glas vand. Dosis og behandlingsvarighed bestemmes individuelt af lægen, afhængigt af patientens tilstand og behandlingsmål.