Erythromycin

Erythromycin-dk

Aktivt stof: Erythromycin

Dosering: 250 mg, 500 mg

Pris: €27.71 – €199.53

Erythromycin er et bredspektret antibiotikum, der er indiceret til øvre og nedre luftvejsinfektioner, purulente inflammatoriske hudsygdomme og andre tilstande. Du kan købe Erythromycin og andre lægemidler i vores online apotek. Praktiske priser, receptfri forsendelse og hurtig landsdækkende levering til vores kunder suppleres med venlig og kvalitetsservice. Vi bekymrer os om dit helbred og tilbyder dig de bedste lægemidler med kvalitetsgaranti.

Hvad er Erytromycin?

Erythromycin er et antibakterielt lægemiddel til systemisk brug. Lægemidlet bruges til behandling af infektioner i de øvre og nedre luftveje, mave-tarmkanalen, urogenitalkanalen, acne, gonoré, cholecystitis.

Indikationer

Ordineres i tilfælde af luftvejsinfektioner (bronkitis, lungebetændelse, mellemørebetændelse, bihulebetændelse, faryngitis, tonsillitis), urinvejsinfektioner, gonoré, difteri, cholecystitis, cholangitis, bechia, acne.

Dosering og brug af Erythromycin

De gennemsnitlige anbefalede doser er:

  • Til voksne: 200-400 mg pr. dag med 6 timers mellemrum;
  • Hos børn: 30/40 mg pr. kg kropsvægt i 2-4 doser;
  • I tilfælde af leverinsufficiens reduceres dosis.

Tabletten skal sluges med rigeligt vand, en time før eller to timer efter et måltid. Behandlingsvarigheden er 7-10 dage.

Kontraindikationer

Børn under 3 år, nedsat leverfunktion, overfølsomhed over for makrolidantibiotika.

Bivirkninger

Lægemidlet tolereres generelt godt af patienterne, men undertiden ledsages administrationen af kvalme, opkastning, mavesmerter, diarré og allergiske reaktioner.