Endep

Endep-dk

Aktivt stof: Amitriptylin

Dosering: 10 mg, 25 mg, 50 mg, 75 mg

Pris: €36.77 – €329.53

Psyko-emotionelle lidelser forstyrrer ikke kun en persons daglige rutine, men er også meget skadelige for helbredet, da de fører til risiko for sygdom. Tricykliske antidepressiva, herunder Endep, ordineres til behandling af disse lidelser. Midlet bruges til at behandle forskellige depressioner, sengevædning og obsessiv-kompulsiv lidelse. Køb Endep til den laveste pris i Danmark er muligt på vores online apotek, hvor kunderne kan finde en bred vifte af kvalitetssikrede produkter. Vi sender dig den bestilte ikke-receptpligtige medicin så hurtigt som muligt, alt du skal gøre er at udfylde en simpel online ordreformular.

Hvad er Endep?

Endep anvendes til behandling af forskellige former for depression og psykiske problemer. Det findes i tabletter på 10 mg, 25 mg, 50 mg og 75 mg. Den vigtigste aktive ingrediens er amitriptylin.

Indikationer for brug af Endep

Det bruges til behandling af patienter, der lider af depression, angst, fobier, psykogen anoreksi, bulimisk neurose, migræneprofylakse og enuresis i barndommen.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne tages oralt i forbindelse med eller efter et måltid – 50-75 mg pr. dag, fordelt på 2-3 doser, og dosis øges gradvist med 25-50 mg for at opnå den ønskede antidepressive virkning. Den terapeutiske dosis er 150-200 mg om dagen, fordelt på flere doser, men de fleste skal tages om aftenen. I tilfælde af svær depression kan dosis øges til 300 mg pr. dag. Når den antidepressive virkning er opnået, bør dosis gradvist reduceres.

Til børn over 6 år ved natlig enuresis: før sengetid, 12,5-25 mg, maksimal dosis på 2,5 mg pr. kg kropsvægt.

Forebyggelse af migræne eller kroniske smerter af neurogen oprindelse: 12,5-100 mg pr. dag.

Kontraindikationer

Må ikke anvendes til patienter, der er allergiske over for nogen af lægemiddelkomponenterne, i tilfælde af toksisk CNS-depression, dekompenseret hjertesygdom, myokardieinfarkt, hypertension, alvorlig lever- og nyresygdom, glaukom, mavesår, blæreatoni, prostatahyperplasi, samtidig brug med MAO-hæmmere, under graviditet og amning, børn under 6 år.