Dostinex

Dostinex-dk

Aktivt stof: Cabergolin

Dosering: 0,5 mg, 0,25 mg

Pris: €37.63 – €299.91

Hvis man går for langt, bliver de mest behagelige ting de mest ubehagelige”. Disse ord af Demokrit af Abdera kan anvendes på prolaktin, hormonet, der i en afslappet tilstand er ansvarlig for reproduktion, amning, stofskifte, sunde mælkekirtler og endda synsskarphed. Men når det bliver “båret væk” og begynder at overproducere, kan man forvente problemer. Her kommer op- og nedture i menstruationscyklussen, og krænkelse af processen med ægmodning og frigivelse og andre ubehagelige symptomer. Det sørgeligste er, at et konstant overskud af prolaktin endda kan føre til infertilitet.

Vi vil dog ikke skræmme dig, men også tale om de positive aspekter. Dostinex er den virkelige helt og kan sagtens være løsningen på dit problem. “Det er et lægemiddel, der kan ændre dit liv”, vil de danskere, der er stødt på det i de mørkeste dage af deres liv, på tærsklen til en truende depression (ja, ja, prolaktin bidrager også til udviklingen af den), fortælle dig. Lægemidlet indeholder cabergolin, en potent prolaktinhæmmer, som gør det muligt at kontrollere niveauet af dette hormon i blodet. Derudover har lægemidlet en bred vifte af anvendelser, herunder behandling af Parkinsons sygdom, Raynauds syndrom og andre tilstande relateret til hormonel ubalance. Hvis du ønsker at finde sundhed og glæde i livet, kan Dostinex være dit ideelle valg.

Nedenfor fortæller vi dig alt, hvad du gerne vil vide om Dostinex, men ikke tør spørge om. Og nu er det tid til at indvie dig i hemmeligheden om, hvor du kan købe det online i Danmark til en utrolig favorabel pris, med hurtig levering og uden recept.

Hvor kan man købe Dostinex i Danmark

Hvis du ønsker at købe Dostinex i Danmark, hvorfor så ikke prøve et online apotek? Det er praktisk, hurtigt og sikkert. Bestil medicinen fra vores onlineapotek, og du vil modtage den med posten inden for et par dage. Vi vil selvfølgelig ikke insistere, for det koster dig måske ikke noget at gå fra apotek til apotek og stå i kø med syge mennesker. Men selv om du kan lide at gå, er det så ikke bedre at bruge tiden på at gå en dejlig tur med en ven? Og på samme tid kan du bestille medicin på vores hjemmeside fra din smartphone, det tager kun et par minutter af din tid.

Kan du købe Dostinex uden recept?

Dostinex er et lægemiddel, der i Danmark kun sælges på recept. Hvis du har en recept på Dostinex, kan du købe det på ethvert apotek. For at få en recept skal du dog se en læge og gennemgå en ordentlig undersøgelse for at fastslå diagnosen og bestemme den nødvendige dosis. Men på vores onlineapotek stoler vi på dig, og det er derfor, vi giver dig mulighed for at købe stoffet uden recept og få det på bare et par dage.

Overkommelig pris på medicin

Dopamin er det hormon, vi gerne vil fremkalde hos vores kunder. Hvad skulle det ellers være? Når kunderne ser vores priser, bliver de glade. Alle vores loyale kunder ved det: god pris, billig og høj kvalitet er synonymt med vores apotek.

Anonymitet

At købe medicin fra vores onlineapotek betyder også total anonymitet. Ingen vil vide, at du har købt medicinen. Vi giver dig mulighed for at handle inkognito ved at give dig mulighed for at bruge et pseudonym, når du registrerer dig og angiver efterkrav på bestillingsformularen. Det er sikkert og fortroligt. Og du vil blive forbløffet over den hurtige levering overalt i det land, du angiver.

Hvad er Dostinex

Dostinex er et potent dopaminergisk lægemiddel, der kan hjælpe med at reducere prolaktinniveauet, hvilket igen hjælper med at forbedre hypothalamus- og hypofysefunktionen og kan føre til forbedret seksuel funktion og en reduceret risiko for hypofysetumorer.

Indikationer for brug

Indikationer omfatter behandling af hyperprolaktinæmi, Parkinsons sygdom, Raynauds syndrom, nedsat libido og infertilitet hos mænd og kvinder. Det er også indiceret til behandling af amenoré, oligomenoré, anovulation og galaktoré samt til ophør af amning.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for brug omfatter individuel intolerance over for cabergolin eller ethvert hjælpestof i lægemidlet eller over for ergotalkaloider, hypotension, graviditet og amning. Må ikke anvendes, hvis der er en historie med lunge-, perikardie- og retroperitoneal fibrose. Det er også kontraindiceret, hvis der er tegn på hjerteklapfejl, som bestemmes ved ekkokardiografi, inden behandlingen påbegyndes.

Før du begynder at tage denne medicin, skal du tale med din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier eller medicin, du tager i øjeblikket. Dette vil hjælpe dig med at få det rigtige og, endnu vigtigere, sikre behandlingsregime og forhindre dig i at tage uforenelig medicin på samme tid.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Dostinex give bivirkninger som kvalme, svimmelhed, træthed, hovedpine og nedsat blodtryk. Depression, søvnforstyrrelser, aggressivitet, hyperseksualitet, patologisk spilafhængighed og øget libido forekommer også. Generelt tåler de fleste patienter lægemidlet godt. Men hvis du bemærker bivirkninger, mens du bruger medicinen, skal du kontakte din læge. I nogle tilfælde kan bivirkningerne være alvorlige nok til at kræve akut lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne skal tages oralt sammen med et måltid og rigeligt med vand.

Konsulter din læge, før du starter behandlingen; han/hun vil beslutte dit individuelle regime og den dosis, du har brug for. Doseringen kan være forskellig fra den, der er angivet nedenfor.

Det anbefales normalt at starte med en dosis på 0,25 mg to gange om ugen og gradvist øge til den optimale dosis. Den maksimale dosis til patienter med hyperprolaktinæmi bør ikke overstige 4,5 mg om ugen.

Ofte stillede spørgsmål

Vi hører ofte mange spørgsmål om, hvordan man tager medicinen. Det er selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan og hvornår man skal tage medicinen, hvor mange dage man skal tage den, og hvor hurtigt den virker, før man starter behandlingen. Nedenfor er de hyppigst stillede spørgsmål og svar.

Hvor hurtigt lægemidlet virker

Et fald i plasmaprolaktinniveauet ses inden for 3 timer efter indtagelse af lægemidlet og fortsætter i 7-28 dage hos patienter med hyperprolaktinæmi og op til 14-21 dage, når det tages for at undertrykke postpartum amning.

Hvor ofte skal man tage medicinen?

Den terapeutiske dosis er normalt 1 mg om ugen, men kan variere fra 0,25 til 2 mg om ugen. Den maksimale dosis til patienter med hyperprolaktinæmi bør ikke overstige 4,5 mg pr. uge. Afhængigt af tolerance kan den ugentlige dosis tages på én gang eller opdeles i 2 eller flere ugentlige doser.

Hvor mange dage skal tabletterne tages?

Medicinen skal tages i nøje overensstemmelse med din læges anvisninger.

Hvornår skal medicinen tages: Før eller efter måltiderne?

Medicinen bør tages i forbindelse med et måltid.