Diflucan

Diflucan-dk

Aktivt stof: Fluconazol

Dosering: 50 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg, 400mg

Pris: €30.77 – €709.19

En svampeinfektion – hvem af os har ikke stået over for sådan et problem mindst én gang i vores liv? Du oplever de første eller seneste symptomer på sådanne infektioner, og du begynder at huske, hvilket mirakelprodukt der har hjulpet dig tidligere … Det er rigtigt: Diflucan.

Diflucan er en meget effektiv formulering, som er blevet meget populær i Danmark, fordi dets aktive ingrediens – flucanazol – hurtigt blokerer væksten af svampe, men det har også en stærk svampedræbende effekt, og i løbet af få doser af produktet er sejren over svampe sikret.

Nedenfor gennemgår vi alle dette lægemiddels egenskaber, og du vil lære, hvorfor det er en glimrende idé at købe Diflucan fra vores onlineapotek.

Hvor kan man købe Diflucan i Danmark?

I princippet kan du købe Diflucan fra ethvert apotek, der har det på lager. For at gøre dette skal du gå til apoteket i åbningstiden og stille dig i kø. Vi tilbyder dig muligheden for at bestille medicinen komfortabelt, uden at rejse dig fra din stol, og at bestille online på vores hjemmeside med blot et par klik.

Kan jeg købe Diflucan uden recept?

På vores online apotek kan du købe Diflucan uden recept. Udfyld blot en simpel bestillingsformular, vores ledere behandler din ordre, og i løbet af kort tid vil du modtage den på posthuset, eller kureren vil levere den direkte til dit hjem.

Overkommelig produktpris

En overkommelig pris er en af fordelene ved at købe medicinen på vores hjemmeside. Hvorfor er det så billigt? Det er meget enkelt: Vi leverer kvalitetsprodukter direkte fra vores partneres lagre, de officielle farmaceutiske virksomheder. Fraværet af apotekslokaler og andre relaterede udgifter giver dig mulighed for at få rabatter, bonusser og de bedste priser. På vores onlineapotek kan du finde alle doseringsvarianter af Diflucan: 100 mg, 150 mg og 200 mg til den bedste pris.

Anonymitet ved køb af medicin

Vi bekymrer os meget om vores kunder, og derfor er en af vores vigtigste regler vores kunders privatliv. Du kan bestille medicin anonymt og betale kontant ved levering. I dette tilfælde er hurtig levering overalt i landet garanteret.

Hvad er Diflucan, og hvad gør det?

Diflucan er et effektivt svampemiddel til behandling af trøske, urinvejsinfektioner, orale infektioner, hudinfektioner, Candida-septikæmi, peritonitis og kryptokokmeningitis. Derudover er brugen af Diflucan en potent forebyggelse af candidiasis hos knoglemarvstransplanterede patienter.
Indikationer for brug:

  • Diflucan ordineres normalt, når en patient har følgende tilstande
  • Cryptococcal meningitis: en svampeinfektion i hjernen;
  • Coccidioidomycosis – en sygdom i bronkier og lunger;
  • Candida-infektioner i blodbanen, organer eller urinveje; Candidiasis (svampeinfektion i hjernen)
  • Candidiasis (svampeinfektion) i slimhinderne: infektioner, der påvirker slimhinderne i mund og hals og betændelser, der ledsager kunstige implantater.
  • Genital candidiasis: infektion i vagina eller penis.
  • Hudinfektioner – f.eks. fodsvamp, svampeinfektioner i huden, svampeinfektioner i neglene.

Diflucan bruges også som profylakse mod sygdomme som: tilbagefald af kryptokokmeningitis hos patienter med høj risiko for at udvikle det, tilbagefald af oropharyngeal eller oesophageal candidiasis hos HIV-inficerede patienter, reduktion af tilbagefald af vaginal candidiasis (4 eller flere tilfælde pr. år), candidainfektioner hos patienter med langvarig neutropeni (reduktion af hvide blodlegemer i blodet).

Hvad er kontraindikationerne ved brug af Diflucan?

Som ethvert andet lægemiddel har Diflucan visse kontraindikationer for dets brug, herunder følgende

Overfølsomhed over for fluconazol eller andre komponenter i lægemidlet, leversvigt, nyresvigt, laktasemangel, galactoseintolerance, alder under 3 år.
Undgå at tage medicinen under graviditet, undtagen i tilfælde af livstruende svampeinfektioner, hvor fordelene for moderen langt opvejer den mulige risiko for fostermisdannelse.
Før behandlingen påbegyndes, skal du informere din læge om eventuelle allergier og medicin, du tager.

Hvilke bivirkninger er blevet observeret hos patienter?

Generelt tolereres lægemidlet godt af patienterne. Nogle mennesker, der tager Diflucan, har dog oplevet følgende bivirkninger: mavesmerter, diarré, kvalme, opkastning, flatulens, dyspepsi, mundtørhed, forstoppelse, svaghed, asteni, øget træthed, feber, svimmelhed. Patienter har også klaget over hudbivirkninger som udslæt, kløe, nældefeber, øget svedtendens, toksisk epidermal nekrolyse, hævelse af ansigtet, alopeci. I tilfælde af anafylaksi skal man straks kontakte en skadestue. I andre tilfælde skal du stoppe med at tage medicinen og kontakte din læge.

Dosering og administration af Diflucan

Produktet tages oralt med en lille mængde vand, med eller uden måltider.

Der findes forskellige doseringsvarianter: 100 mg, 150 mg og 200 mg. Den daglige dosis af fluconazol beregnes i henhold til infektionens type og sværhedsgrad.

Rådfør dig altid med din læge, før du begynder at tage denne medicin! Din læge vil ordinere et behandlingsregime og en individuel daglig dosis. Utilstrækkelig behandlingsvarighed kan føre til en gentagelse af infektionen.

Ofte stillede spørgsmål om Diflucan

Disse spørgsmål omfatter ofte lægemidlets interaktion med alkohol, bilkørsel, mens man tager lægemidlet, og om det kan tages under graviditet. Lad os besvare disse spørgsmål sammen.

Hvor lang tid tager det for Diflucan at virke i behandlingen af Candidiasis?

Diflucan virker 0,5 til 1,5 timer efter, at man har taget medicinen, når koncentrationen i blodplasmaet når sit højdepunkt.

Hvordan skal man tage Diflucan under graviditet?

Diflucan bør ikke tages under graviditet. De eneste undtagelser er, når en svampeinfektion truer moderens liv. Medicinen skal tages under streng lægekontrol.

Indtagelse af Diflucan og vejledning

Mens du tager Diflucan, må du ikke køre bil eller betjene maskiner, da stoffet kan forårsage svimmelhed eller kramper.

Hvad sker der, hvis du drikker alkohol, mens du tager Diflucan?

Det er strengt forbudt at drikke alkohol, mens man tager Diflucan. Det er også forbudt at drikke alkohol i et par dage efter at have taget Diflucan, da det kan have ødelæggende virkninger på kroppen og føre til hjerte-, nyre- og leverproblemer.

Hvilke generiske lægemidler findes der til Diflucan?

Diflucan er den originale medicin, og der findes et stort antal generiske lægemidler (lægemidler, der i base og sammensætning har samme mængde og kvalitet af aktivt stof som den originale medicin og koster mindre). Nogle af de mest populære er: Flukanozole, Fusys, Difluzol, Medoflucon.