Diclofenac gel

Diclofenac-gel-dk

Aktivt stof: Diclofenac

Dosering: 20 g

Pris: €29.94 – €91.01

I næsten alles liv kommer der en dag, hvor knæet, albuen, ryggen eller leddene begynder at gøre ondt. Der kan være flere årsager, men medicinsk behandling er en af dem. Diclofenac gel: Dette er det lægemiddel, du skal have ved hånden den dag, smerten dukker op.

Du kan købe Diclofenac gel på vores praktiske onlineapotek. Her finder du en enkel bestillingsformular uden recept, en bekvem pris og hurtig levering til Danmark.

Hvad er diclofenac gel?

Diclofenac gel er en gel til udvortes brug, homogen og med en karakteristisk lugt. Gelen indeholder den aktive ingrediens Diclofenac, et ikke-steroidt antiinflammatorisk middel.
Diclofenac gel lindrer symptomer på inflammation, reducerer hævelse og muskelsmerter.

Indikationer

Reumatoid artritis, artrose, radiculitis, lumbago, iskias, tendovaginitis, bursitis.

Den er indiceret til bløddels- og ledbetændelser af forskellige ætiologier og til muskelsmerter af reumatisk og ikke-reumatisk oprindelse.
Gelen anbefales til smertelindring efter skader.

Dosering og anvendelse

Det anbefales, at voksne og børn over 12 år påfører Diclofenac gel på huden i det smertefulde område 3 til 4 gange om dagen. Det gnides forsigtigt ind i huden. Gel-dosis for en påføring er ca. 2-4 gram, omtrent på størrelse med et modent kirsebærbær.

Til børn mellem 6 og 12 år anbefales det, at Diclofenac gel ikke anvendes mere end 2 gange om dagen. I dette tilfælde bør der ikke anvendes mere end 2 g (et halvt modent kirsebær).

Kontraindikationer

Allergisk reaktion over for det aktive stof Diclofenac.
Må ikke anvendes på åbne sår og hudlæsioner.
Diclofenac gel må ikke anvendes i tredje trimester af graviditeten og under amning.
Det er kontraindiceret til børn under 6 år.

Bivirkninger af Diclofenac Gel

Allergiske reaktioner kan forekomme: udslæt, rødme af huden, kløe.