Diarex

Diarex-dk

Aktiv ingrediens:

Posologi:

Pris: €26.84 – €203.97

Lider du af akut eller kronisk diarré, men ønsker den blide virkning af naturlige ingredienser i din mave-tarmkanal i stedet for aggressiv medicin? Diarex er et naturprodukt, som mange mennesker i Danmark og resten af verden nyder godt af. Det er kendt for sine antibakterielle, antiinflammatoriske og antiallergiske egenskaber. Vores materiale giver dig mulighed for at lære mere om dette lægemiddels terapeutiske egenskaber og købe denne mirakelkur her på siden. Du vil huske dette onlinekøb, for ud over produktets kvalitet og den fremragende service får du en fremragende pris, hurtig levering, og ingen vil bede om din læges recept.

Hvad er Diarex?

Diarex er et naturligt produkt, der er udviklet til at fremme fordøjelsessundheden. Hovedingrediensen er et ekstrakt af Rhizome ammonium impotentum, som er meget anvendt i medicin til behandling af fordøjelsesforstyrrelser som diarré, dyspepsi og forskellige former for gastroenteritis.

Indikationer

Indikationer: akut og kronisk diarré af forskellig oprindelse: alimentær, allergisk, infektiøs (bakteriel, protozoal, viral), irritabel tarmsyndrom, dysbakteriose, helminthiasis.

Kontraindikationer for brug

Diarex har kontraindikationer, der skal tages i betragtning, når det bruges, såsom overfølsomhed over for nogen af ingredienserne i produktet, tarmobstruktion, akut dysenteri med blodig afføring og feber, graviditet og amning og alder under 6 år.

Før du tager lægemidlet, skal du konsultere en specialist for at undgå samtidig administration af uforenelige produkter.

Bivirkninger

Selvom produktet indeholder naturlige ingredienser, kan de forårsage allergiske reaktioner. Hvis der opstår tegn på allergisk reaktion (f.eks. kløe, udslæt, hævelse af hals eller ansigt), skal du derfor straks stoppe med at bruge produktet og kontakte en læge. I sjældne tilfælde kan Diarex forårsage følgende bivirkninger: mundtørhed, fordøjelsesbesvær, mavesmerter, luft i maven. Hvis der opstår alvorlige bivirkninger, skal du kontakte en læge.

Administrationsmåde og dosering

Produktet skal tages oralt mellem måltiderne med vand. Kontakt din læge, før du tager denne medicin, hvis du har brug for at tage andre doser end dem, der er angivet nedenfor.

Voksne og børn over 14 år – 2 tabletter to gange dagligt. Børn fra 6 til 14 år – 1 tablet to gange om dagen.
Behandling af akut diarré varer 2 til 7 dage. Behandling af kronisk diarré, dysbakteriose, irritabel tyktarm er 2-6 uger.