Diabecon

Diabecon-dk

Aktiv ingrediens:

Posologi:

Pris: €49.61 – €297.64

Type 2-diabetes mellitus er en sygdom, der er karakteriseret ved en kronisk stigning i blodsukkeret, som udvikles på grund af en forstyrret interaktion mellem insulin og vævsceller. På nuværende tidspunkt kan den ikke helbredes fuldstændigt, men glukoseniveauet i kroppen kan reguleres ved hjælp af en særlig kost og motion. Ud over de ovennævnte foranstaltninger ordineres der ofte medicin. Men ikke alle mennesker i de tidlige stadier af sygdommen er villige til at tage stærke stoffer; mange foretrækker et effektivt ayuverdisk middel, der øger insulinudskillelsen i kroppen og minimerer diabetiske komplikationer på lang sigt: Diabecon.

I det følgende vil vi forklare de helbredende egenskaber ved dette velkendte lægemiddel i Danmark og anbefale dig at købe Diabecon på vores hjemmeside. Ved at bestille online får du de bedste priser, hurtig levering i hele landet og også mulighed for at købe produktet uden recept.

Hvad er Diabecon?

Diabecon – reducerer høje blodsukkerniveauer og reducerer naturligt trangen til søde sager, genopretter patientens appetit og normaliserer lever- og nyrefunktionen. Virkningen af dette naturlige middel minder lidt om virkningen af insulin.

Indikationer

Indikationerne er behandling af type 2-diabetes som monoterapi i de tidlige stadier eller som supplement til basisterapi ved alvorlige former for sygdommen samt som supplement til behandling af type 1-diabetes.

Kontraindikationer

Kontraindikationer for brug er få. Tag ikke medicinen i tilfælde af overfølsomhed over for nogen af komponenterne, under graviditet og amning.

Bivirkninger

Lægemidlet er generelt veltolereret af patienterne. I sjældne tilfælde er der rapporteret om maveirritation og kløe ved høje doser. Disse symptomer forsvinder normalt af sig selv, men hvis de varer ved i længere tid, eller hvis der opstår andre alvorlige bivirkninger, bør man søge læge.

Brugsanvisning og dosering

Kontakt din læge før behandling. Lægen vil stille en diagnose og ordinere en behandlingsplan og individuel daglig dosis i henhold til patientens tilstand, da det sandsynligvis vil være nødvendigt med andre doser end dem, der anbefales nedenfor.

Ved milde former for diabetes tages to tabletter to gange dagligt, 30-40 minutter før måltiderne, før morgenmad og frokost. Ved alvorlige former for sygdommen kan dosis øges med 1-2 tabletter under lægeligt tilsyn.