Desyrel

Desyrel-dk

Aktivt stof: Trazodon

Dosering: 100 mg

Pris: €27.35 – €157.55

Depression er meget farlig for et menneske og kan føre til kræft, slagtilfælde, sygdomme i nervesystemet og nogle gange selvmord. En begyndende depression er karakteriseret ved apati over for omverdenen, konstant anspændthed, træthed, nedtrykthed, overdreven kritik og bebrejdelse af sig selv for alt.

Antidepressiva, der er valgt af en medicinsk specialist, bruges til at behandle denne sygdom. Lægemidlet Desyrel er et antidepressivt middel, der bruges til at behandle angstlidelser, panikanfald og forskellige neuroser.

Vi tilbyder dig at købe Desyrel til den laveste pris i Danmark. I vores online apotek kan du købe medicin uden recept og med hurtig levering!

Hvad er Desyrel?

Desyrel (det aktive stof er trazodon) er en tablet, der virker på aktiviteten af serotonin. Det bruges til behandling af angst, neurose, depression og søvnløshed. Det fås i en dosis på 100 mg; den daglige dosis og behandlingens varighed bestemmes af lægen, afhængigt af sygdommens symptomer.

Indikationer for brug

Medicinen er ordineret til angst-depressive tilstande, psykogen depression (reaktiv og neurotisk, blandt andre), depression som følge af sygdomme i centralnervesystemet.

Dosering og administration af Desyrel

Tabletterne skal indtages oralt med rigeligt vand. Hos voksne: den første daglige dosis er 100 mg, som tages én gang dagligt; dosis øges gradvist med 50 mg hver 3.-4. dag for at være mere effektiv.
Den maksimale daglige dosis er 450 mg.

Kontraindikationer

Desyrel bør ikke tages i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlets komponenter, hos gravide og ammende kvinder og hos børn under 18 år.

Bivirkninger

De hyppigste bivirkninger ved Desyrel er svimmelhed, irritabilitet, mundtørhed, allergiske reaktioner og urinretention.