Deltasone

Deltasone-dk

Aktivt stof: Prednison

Dosering: 40 mg, 20 mg, 10 mg, 5 mg

Pris: €29.84 – €245.80

For at bekæmpe alvorlige sygdomme som gigt, alvorlige allergier og endda kræft er Deltasone et effektivt middel, der har vist sig at være vellykket i Danmark. Vi foreslår, at du omhyggeligt undersøger de helbredende egenskaber ved de lægemidler, der er beskrevet nedenfor.

Hvis du ønsker at købe denne medicin på vores online apotek, kan du få den bedste pris, du behøver ikke at fremvise en recept, og vores plejechefer vil sende din ordre til den angivne adresse overalt i landet. Det er en win-win-situation.

Hvad er Deltasone?

Deltason er et antiinflammatorisk lægemiddel, et såkaldt kortikosteroid, som bruges til at kontrollere inflammation i led og organer. Prednisolon (den aktive ingrediens) bruges ofte til at behandle en række inflammatoriske tilstande, såsom rødme, hævelse og smerte.

Indikationer for Deltasone

Deltasone er et lægemiddel, der bruges til at behandle symptomer på gigt, blodsygdomme, luftvejsproblemer, alvorlige allergier, hudsygdomme, kræft, synsproblemer og immunsystemforstyrrelser, ved forskellige inflammationer, til at stimulere appetitten hos kræftpatienter med alvorlige appetitproblemer, til at behandle kvalme og opkastning i forbindelse med visse kemoterapimedicin.

Kontraindikationer for brug

Arteriel hypertension, Icenko-Cushings sygdom, psykose, nyresvigt, osteoporose, mavesår og sår på tolvfingertarmen, diabetes, bakteriel endokarditis, syfilis, tuberkulose, graviditet, amning. Mavesår og sår på tolvfingertarmen, osteoporose, akutte virusinfektioner, poliomyelitis, systemiske mykoser.

Informer din læge om alle dine medicinske tilstande og al medicin, du tager, så behandling med Deltasone kan ordineres korrekt.

Bivirkninger

Produktet er generelt veltolereret af patienterne. Nogle af de uønskede virkninger er øget appetit, irritabilitet, søvnløshed, hævede ankler og fødder (væskeretention), kvalme, halsbrand, muskelsvaghed, forhøjet blodsukker, hovedpine, svimmelhed, humørsvingninger, grå stær og knogletynding, nedsat heling.

Anvendelse og dosering

Tabletterne skal tages under eller umiddelbart efter et måltid, en gang dagligt om morgenen, med rigeligt vand eller mælk. Ved akutte tilstande og som erstatningsterapi er startdosis for voksne 20-30 mg pr. dag, og vedligeholdelsesdosis er 5-10 mg pr. dag.

Dosis og behandlingsvarighed bestemmes individuelt af lægen, afhængigt af indikationerne, behandlingens effektivitet og patientens tilstand.