Cytotec

Cytotec-dk

Aktivt stof: Misoprostol

Dosering: 200 mcg, 100 mcg

Pris: €29.70 – €404.04

Duodenalsår er en kronisk sygdom, hvor der dannes defekter (sår) i mavesækken og/eller tolvfingertarmen. I tilfælde af et akut mavesår kan patienten opleve stærke smerter under brystbenet eller i højre side, lige over navlen, og kraftig blødning. Når man har spist, aftager smerten som regel. Dette skyldes en øget koncentration af saltsyre i maven. Hvordan kan det elimineres? Mavesår behandles med medicin og en kombination af antibiotika til behandling af Helicobacter pylori, protonpumpehæmmere til at reducere mavesyren, enzymer til at forbedre fordøjelsen og prokinetika til at forbedre mave-tarm-motiliteten. Hvis det ikke behandles i tide, kan det være dødeligt.

Cytotec er handelsnavnet for det aktive stof misoprostol, som bruges til at forebygge og behandle mavesår og sår på tolvfingertarmen, sætte fødsler i gang, fremkalde abort og behandle blødning efter fødslen på grund af svækkede livmodersammentrækninger. Takket være vores materiale kan du lære om alle virkninger og egenskaber ved lægemidlet, dets anvendelse i forskellige situationer og svar på de hyppigst stillede spørgsmål om lægemidlet, herunder hvor i Danmark du kan købe det billigt og uden recept.

Hvor kan man købe Cytotec i Danmark

Selvfølgelig er det utroligt praktisk at købe stoffet fra vores onlineapotek. Det vil spare dig tid, helbred og økonomi. Du behøver ikke at løbe rundt på apoteker for at finde den rigtige medicin, stå i kø med syge mennesker og købe medicinen til overpris. Du kan bestille medicin på vores hjemmeside med blot et par klik, og vores kvalificerede specialister vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at afklare alle parametre for din bestilling. De vil også give dig alle nødvendige råd om præparatet eller dets levering.

Kan jeg bestille Cytotec uden recept fra et onlineapotek?

Vores apotek tilbyder sine kunder muligheden for at købe stoffet uden recept, fordi vi stoler på vores kunder og oprigtigt regner med deres sundhedsbevidste holdning.

Overkommelig pris på Cytotec

Hvis du nyder komfort og bekvemmelighed i en enkelt flaske, vil du helt sikkert sætte pris på vores tilgang til prisfastsættelse. Vi har ingen ekstra gebyrer, som almindelige apoteker ikke kan undgå, så du kan købe Cytotec-produkter direkte fra lægemiddelvirksomhederne til en brøkdel af prisen sammenlignet med high street-apoteker.

Anonymitet

Anonymitet er noget, som mange af vores kunder virkelig ønsker. I nogle tilfælde kan det være irriterende at høre navnet på medicinen hvisket i øret, når der står et dusin mennesker i kø bag dig. På et onlineapotek kan du derimod bare bede om navnet på produktet “kontant ved levering”, så du ikke behøver at rødme eller være flov. Det er anonymt og sikkert. En fordel for dig: hurtig levering i hele landet.

Hvad er Cytotec, og hvad er dets virkning på kroppen?

Cytotec er et effektivt gastrobeskyttende lægemiddel, hvis aktive stof er en syntetiseret analog af prostaglandin E1, som øger modstanden i mave-tarmslimhinden, forhindrer aggressive komponenter i mad, alkoholholdige drikkevarer og terapeutiske midler i at beskadige cellerne, der danner slimhinden i mave-tarmkanalen. Produktet forbedrer blodtilførslen til mave-tarmslimhinden med stimulering af regenerative processer, reducerer den basale produktion af pepsin. Det inducerer sammentrækning af de glatte muskler i myometrium og udvider livmoderhalsen, øger hyppigheden og styrken af myometriekontraktioner, udøver en mild stimulerende virkning på de glatte muskler i mave-tarmkanalen.

Indikationer

Lægemidlet har et relativt bredt virkningsspektrum, da det både bruges til at behandle og forebygge sår i tolvfingertarmen eller mavesækken med eller uden blødning, og til at igangsætte fødsler, fremkalde abort og behandle postpartumblødning på grund af dårlig uteruskonstriktion.

Lægemidlet ordineres også, når ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler er påkrævet.

Kontraindikationer for brug

Cytotec har klare kontraindikationer for brug, såsom individuel følsomhed over for mesoprostol eller en af dets komponenter, markant leversygdom, akut nyresvigt, cerebrale kredsløbsforstyrrelser, tarmsygdom forbundet med betændelse, lavt blodtryk. Tag ikke medicinen, hvis du er gravid eller har til hensigt at blive gravid, under amning, i præmenopausen og under 17 år.

Patienter med akutte perifere kredsløbsforstyrrelser, organiske cerebrale vaskulære anomalier og epilepsi bør behandles med ekstrem forsigtighed.

Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier og medicin, du tager. På den måde kan du undgå at tage medicin, der påvirker hinanden på samme tid.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger, som patienter oplever, mens de tager Cytotec, er forstoppelse, diarré, smerter i underlivet, luft i maven, udslæt, asteni, kvalme, opkastning, hovedpine, hypermenoré, blodigt udflåd fra skeden, kramper og vægtændringer.

Afhængigt af bivirkningens sværhedsgrad skal du søge akut lægehjælp eller kontakte din læge.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt sammen med et måltid og rigeligt med vand.

Rådfør dig altid med din læge før brug. Din læge vil ordinere et individuelt behandlingsregime og daglig dosis i henhold til din diagnose, da det er sandsynligt, at en anden dosis end anbefalet nedenfor vil være påkrævet.

Anbefalede doser til behandling af mavesår (gastrisk, duodenal) – 800 mikrogram dagligt i 2-4 doser i 4-8 uger (primær kur); til profylakse af NSAID-inducerede mavesår – 200 mikrogram 2-4 gange dagligt. I tilfælde af forværring af duodenalsår skal lægemidlet tages i 1 måned. Efter en måned udføres en endoskopi. Hvis der opdages ufuldstændig heling, fortsættes behandlingen i endnu en måned.

I tilfælde af igangsættelse af fødsler, provokeret abort og behandling af postpartum blødning på grund af dårlig uteruskonstriktion, skal man følge lægens anvisninger og kun tage medicinen under tæt opsyn af en specialist.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er de hyppigst stillede spørgsmål, som patienter har, før de tager denne medicin.

Hvor mange gange om dagen skal medicinen tages?

Medicinen tages en gang om dagen, afhængigt af diagnosen og din læges anvisninger.

Hvornår begynder medicinen at virke?

Virkningen starter inden for 30 minutter og kan vare mindst 3 til 6 timer.

Hvor mange dage skal jeg tage det?

Det skal tages strengt i henhold til lægens anvisninger.

Administrationsmåde: Før eller efter måltider

Medicinen skal tages sammen med mad.