Cymbalta

Cymbalta-dk

Aktivt stof: Duloxetin

Dosering: 20 mg, 30 mg, 40 mg, 60 mg

Pris: €37.61 – €464.57

Forud for udviklingen af en depression er der udløsende faktorer, sygdom eller genetisk disposition. Personens humør og generelle helbred forværres, og interessen for livet mindskes.

Disse virkninger på en persons tanker fører til mange følelsesmæssige og fysiske problemer.

Cymbalta kan hjælpe mod angst, det bruges til at behandle forskellige depressioner og diabetisk neuropati.

Du kan købe Cymbalta til den bedste pris i Danmark med levering til vores online apotek – vi sender uden recept og tilbyder kunderne gode rabatter!

Hvor kan man købe Cymbalta i Danmark

Du kan købe Cymbalta online på vores hjemmeside, og det vil blive leveret til ethvert praktisk leveringssted i landet. At bestille medicinen fra os er den mest bekvemme mulighed for at spare tid og penge.

Medicin uden recept på et onlineapotek

På vores onlineapotek kan du bestille den medicin, du har brug for, og få den uden recept. Du kan tale med en læge over telefonen og få medicinen uden at vente i kø på apoteket.

Overkommelige priser på medicin

Prisen på apoteket vil ikke være så billig som på vores hjemmeside, og vi garanterer medicin af høj kvalitet. Køb medicin omkostningseffektivt!

Anonymitet

Vi garanterer, at din ordre vil være anonym, og at dit privatliv vil være beskyttet. En anden fordel er leveringshastigheden og muligheden for at placere en sikker ordre til dig på forsendelse.

Hvad er Cymbalta?

Cymbalta (hvis aktive ingrediens er duloxetin) er en tablet, der bruges til behandling af depression og diabetisk neuropati. Det fås i doser på 20 mg, 30 mg, 40 mg og 60 mg, hvilket gør det nemt at tage på en regelmæssig daglig basis. Duloxetin normaliserer smertetærsklen og reducerer inflammatorisk smerte ved at bremse transmissionen af impulser i CNS.

Indikationer

Diabetisk neuropati, depression, generaliseret angst, kroniske smerter i bevægeapparatet, kroniske lænderygsmerter, slidgigt i knæleddene).

Brug og dosering af Cymbalta

Tabletterne tages oralt, med eller uden måltider, én gang dagligt. Den daglige standarddosis er 60 mg, men nogle patienter ordineres en højere dosis på 120 mg pr. dag, fordelt på to doser. For patienter med leverdysfunktion er den daglige dosis 30 mg; i tilfælde af skrumpelever reducerer og justerer lægen dosis.

For ældre patienter forbliver doseringen uændret ved den daglige standarddosis på 60 mg.

Kontraindikationer

Cymbalta bør ikke tages i tilfælde af overfølsomhed over for duloxetin eller andre komponenter i medicinen, eller hvis det tages samtidig med MAO-hæmmere, fluvoxamin, fiprofloxacin, enoxacin. Administration er også forbudt i tilfælde af: børn under 18 år, ukompenseret glaukom, glucose-fructose-intolerance, glucose-galactose-malabsorption, svær CPP, ukontrolleret hypertension.

Bivirkninger

Følgende bivirkninger er blevet rapporteret i kliniske studier: forstoppelse, kvalme eller opkastning, svimmelhed, mundtørhed, hovedpine og øget træthed i kroppen. Følgende symptomer er mindre hyppige: døsighed, overdreven svedtendens, feber, takykardi, nedsat ejakulation og erektion, nedsat libido.

Sjældent er følgende symptomer forekommet: stomatitis, gastroenteritis, urinretention, syns- og smagsforstyrrelser og muskelspændinger.

Særlige indikationer

Selvmordstruede patienter bør altid holdes under observation under behandlingen. Lægemidlet er ikke indiceret til patienter under 18 år eller til gravide patienter, da brugen af duloxetin i disse grupper ikke er blevet undersøgt. Cymbalta anbefales heller ikke under amning. Aktiviteter, der kræver øget koncentration og psykomotoriske reaktioner, bør undgås under behandlingen.

Duloxetin kan øge risikoen for blødning efter fødslen, og brugen af lægemidlet har undertiden været forbundet med blødningsforstyrrelser (ekkymose, purpura og gastrointestinal blødning).

Der skal udvises forsigtighed ved ordination til patienter med øget risiko for hyponatriæmi (høj alder, cirrose i patientens historie, hvis de er dehydrerede eller tager diuretika).

Sådan stopper du med at tage Cymbalta

Pludselig seponering bør undgås. Hvis behandlingen med duloxetin stoppes, skal dosis reduceres gradvist over en til to uger. Hvis symptomerne vender tilbage efter en dosisreduktion eller behandlingsafbrydelse, kan lægen anbefale at fortsætte med den tidligere dosis og reducere den mere gradvist efter en periode.

Hvor lang tid tager det at opnå effekt?

Maksimal effekt opnås efter 2-4 ugers behandling, hvor behandlingen nogle gange varer op til 6-8 uger.

30 Mg ELLER 60 Mg

Den daglige standarddosis er 60 mg, men ved visse lever- og nyresygdomme eller i tilfælde af gradvis seponering af dosis kan dosis reduceres.

Interaktion mellem Cymbalta og andre lægemidler

Duloxetin bør ikke gives sammen med MAO-hæmmere, og hvis der er gået mindre end to uger siden indtagelsen. Forsigtighed bør udvises ved samtidig brug af lægemidler, der påvirker centralnervesystemet.

Hvis du tager medicin, herunder generisk medicin, før du tager Cymbalta, skal du informere din læge, så behandlingen og doseringen kan justeres.

Overdosering af lægemidlet

Der er ingen specifik modgift, i tilfælde af overdosering er det nødvendigt at give maveskylning og aktivt kul og at give patienten en luftvej.