Crestor

Crestor-dk

Aktivt stof: Rosuvastatin

Dosering: 20 mg, 10 mg, 5 mg

Pris: €26,29 – €361,85

Hver dag hører vi om fordelene ved en afbalanceret kost, men tempoet i det moderne liv dikterer ofte sine egne regler. Og her sniger hyperkolesterolæmi sig ind, uden at vi opdager det. Et ubehageligt ord, ikke sandt? Blodprøveresultater viser en øget mængde kolesterol i blodet, hvilket let kan føre til åreforkalkning. Men disse alvorlige konsekvenser kan undgås. Crestor kan hjælpe ved at reducere det totale kolesterol i blodet. Mange mennesker i Danmark kender Crestor og har længe været afhængige af det for deres vaskulære sundhed.

Vi anbefaler, at du læser vores materiale for at lære om stoffets egenskaber, og hvis du allerede kender den nøjagtige dosis, du har brug for, og bare vil købe den, er der ikke noget bedre sted at finde den. Du vil blive glædeligt overrasket over de utrolige priser, hurtig levering til enhver region i landet og det faktum, at ingen vil få dig til at indsende en recept på stoffet. Vores onlineapotek = tager sig af dig.

Hvor kan man købe Crestor i Danmark

Hvorfor løbe til gadeapoteker og stå i kø, når der er vores onlineapotek? Du vil straks se tilgængeligheden af lægemidlet på webstedet, du kan læse om alle lægemidlets egenskaber, og eventuelle resterende spørgsmål vil blive besvaret af vores uddannede fagfolk.

Kan jeg købe Crestor uden recept?

Svaret er ja, men kun på vores online apotek. Her kan du hurtigt og bekvemt købe lægemidlet uden recept og få det leveret til den adresse, du angiver, på et øjeblik. Vi anbefaler på det kraftigste, at du konsulterer en specialist, før du starter nogen behandling.

Overkommelig produktpris

Uanset hvad de siger, kender vi kriterierne for at vælge et apotek at købe hos. Det er kvaliteten af medicinen og den bedst mulige pris. Kvaliteten er garanteret af vores partnere – officielle lægemiddelproducenter, og den direkte levering af medicin direkte fra deres lagre giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste priser, kampagner, bonusser og rabatter.

Anonymitet

At købe medicin online garanterer dig total anonymitet; du behøver ikke at rødme foran farmaceuten eller vente på, at apoteket er tomt for kunder. Det eneste, du skal gøre, er at angive efterkrav på bestillingsformularen. Det er sikkert, og hurtig levering er en ekstra fordel ved denne vellykkede bestillingsformel.

Hvad Crestor er, og hvordan det påvirker kroppen

Crestor er et effektivt lipidsænkende lægemiddel, hvis aktive ingrediens er rosuvastatin, som hæmmer et af de vigtigste enzymer, der er involveret i kolesterolsyntesen, HMK-CoA-reduktase. Resultatet er en reduktion af kolesterolsyntesen i leveren, men uden toksiske virkninger.

Crestor er svaret på kolesterolaflejringer og vejen til renere blodkar.

Indikationer for brug af Crestor

Hovedindikationen er behandling af hyperkolesterolæmi. Det er indiceret til voksne, unge og børn over 6 år med primær hyperkolesterolæmi (type IIa, herunder familiær hyperkolesterolæmi) eller blandet dyslipidæmi (type IIb), som et supplement til diæt, når diæt og andre ikke-farmakologiske foranstaltninger (f.eks. motion, reduktion af kropsvægt) ikke er tilstrækkelige.

Præparatet anvendes også ved koronararteriesygdom (ved åreforkalkning af koronarkar, reducerer risikoen for myokardieinfarkt og død), efter myokardieinfarkt og slagtilfælde (reducerer risikoen for tilbagefald), åreforkalkning i underekstremiteterne (bremser udviklingen af sygdommen), diabetes mellitus kompliceret med hypertension og lipidmetabolismeforstyrrelser (reducerer risikoen for komplikationer af hjerte-kar-sygdomme).

Produktet anvendes til kompleks forebyggelse af betydelige kardiovaskulære lidelser hos patienter, der vurderes at have en høj risiko for en første kardiovaskulær hændelse.

Kontraindikationer for brug af Crestor

Som al anden medicin har Crestor flere veldefinerede kontraindikationer. En af dem er overfølsomhed over for rosuvastatin eller et af dets hjælpestoffer.

Desuden bør lægemidlet ikke anvendes under graviditet og amning eller til børn under 18 år. Lægemidlet er kontraindiceret til personer med aktiv leversygdom, alvorlig nyrefunktion og patienter med myopatier. Tag ikke lægemidlet samtidig med cyclosporin.

Konsulter altid en specialist, før behandlingen påbegyndes. Informer din læge om alle dine medicinske tilstande, allergier og den medicin, du tager. Alle disse oplysninger vil hjælpe ham/hende med at ordinere et passende og sikkert behandlingsregime, der udelukker lægemidler, hvis samtidige indtagelse kan påvirke kroppen alvorligt.

Bivirkninger

Generelt tolereres lægemidlet godt af patienterne. I nogle tilfælde er der dog rapporteret om følgende bivirkninger: hovedpine, svimmelhed, mavesmerter, forstoppelse, kvalme, muskelsmerter, asteni (træthed, svaghed). I sjældne tilfælde har patienter rapporteret pancreatitis, rhabdomyolyse, angioødem, myopati.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte en læge og i særligt alvorlige tilfælde søge øjeblikkelig lægehjælp.

Brug af Crestor

Overhold den lipidsænkende standarddiæt før og under behandlingen.

Tabletterne skal tages separat fra måltiderne, når som helst på dagen eller natten (selvom nogle læger mener, at Crestor skal tages om aftenen), med rigeligt vand.

Du må ikke selvmedicinere. Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge, som efter alle diagnostiske manipulationer vil justere den individuelle dosis af lægemidlet, som kan afvige fra den normalt ordinerede.

Den anbefalede startdosis er 5 eller 10 mg oralt en gang dagligt. Ved valg af startdosis skal der tages hensyn til patientens kolesterolniveauer og risikoen for fremtidige kardiovaskulære hændelser samt sandsynligheden for bivirkninger. Om nødvendigt kan dosis øges til det næste niveau efter 4 uger.

Det er kun værd at ordinere 40 mg-dosis til patienter med svær hyperkolesterolæmi og en høj risiko for kardiovaskulære lidelser (især hos patienter med familiær hyperkolesterolæmi), hvor behandlingsmålet ikke er nået med 20 mg-dosis, og som vil gennemgå regelmæssige lægeundersøgelser.

Anvendelse af Crestor

Overhold den almindelige lipidsænkende diæt før og under behandlingen.

Tabletterne skal tages uafhængigt af måltider, når som helst på dagen eller natten (selvom nogle læger mener, at Crestor skal tages om aftenen), med rigeligt vand.

Du må ikke selvmedicinere. Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge, som efter alle diagnostiske manipulationer vil justere den individuelle dosis af lægemidlet, som kan afvige fra den normalt ordinerede.

Den anbefalede startdosis er 5 eller 10 mg oralt en gang dagligt. Ved valg af startdosis skal der tages hensyn til patientens kolesterolniveauer og risikoen for fremtidige kardiovaskulære hændelser samt sandsynligheden for bivirkninger. Om nødvendigt kan dosis øges til det næste niveau efter 4 uger.

Det er kun værd at ordinere 40 mg-dosis til patienter med svær hyperkolesterolæmi og en høj risiko for kardiovaskulære lidelser (især hos patienter med familiær hyperkolesterolæmi), hvor behandlingsmålet ikke er nået med 20 mg-dosis, og som vil gennemgå regelmæssige lægeundersøgelser.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på de hyppigst stillede spørgsmål, som folk har, før de begynder at tage denne medicin.

Hvor mange gange om dagen skal jeg tage medicinen?

Det tages normalt en gang om dagen, men det anbefales at følge din læges ordination.

Hvornår begynder det at virke?

Den terapeutiske effekt udvikler sig inden for en uge efter behandlingsstart og når allerede efter 2 ugers behandling 90% af den maksimalt mulige effekt. Den maksimale terapeutiske effekt nås normalt i den fjerde behandlingsuge og opretholdes med regelmæssig dosering.

Hvor længe skal det tages

Crestor 10 mg dagligt bør tages i tre måneder, hvorefter du bør gennemgå undersøgelser og besøg hos din kardiolog. Din læge kan reducere dosis til 5 mg, hvis testene viser en positiv ændring.

Sådan skal du tage det: Før eller efter måltiderne

Crestor kan tages uden måltider.

Hvad du ikke må spise, mens du tager medicinen

Det anbefales ikke at kombinere Crestor med grapefrugt, grapefrugt og forskellige citrushybrider.