Careprost

Careprost-dk

Aktivt stof: Bimatoprost

Dosering: 3 ml

Pris: €34,55 – €304,01

Et forførende, magnetisk, sløvt look. Ved du, hvorfor det er sådan? Tykke, lange øjenvipper. Hvis din drøm er at forføre andre med et enkelt blik, er Careprost dit ideelle valg til denne opgave. Titusindvis af danske kvinder har aldrig fortrudt, at de betroede deres øjenvippers sundhed til dette middel. Tøv ikke og bestil hurtigt denne magiske blanding til øjenvippevækst i vores onlineapotek og begynd at nyde endnu mere af din charme inden for en måned. Vi er glade for at kunne tilbyde dig muligheden for at købe dette produkt til den bedste pris og med hurtig levering i hele Danmark.

Hvad er Careprost?

Careprost er et moderne produkt, der er specielt formuleret til at stimulere øjenvippernes vækst. Det indeholder bimatoprost, som fremskynder øjenvippernes vækstcyklus og gør dem tykkere, længere og mere udtryksfulde.

Indikationer for brug

Dette produkt anbefales til behandling af forskellige øjenvippeproblemer, såsom manglende vækst, svaghed, skørhed og tyndhed af hårene. Produktet gør det muligt at øge øjenvippernes volumen og forstærke deres struktur, hvilket gør udseendet mere attraktivt og forførende.

Kontraindikationer for brug

Brugen af lægemidlet har nogle kontraindikationer, såsom overfølsomhed over for bimatoprost eller andre komponenter i lægemidlet, graviditet og amning.

Bivirkninger

Lægemidlet kan forårsage uønskede virkninger såsom kløe, irritation, rødme og tørhed i øjet. Men takket være den moderne formulering af lægemidlet er disse reaktioner minimeret, og lægemidlet tolereres generelt godt af kvinder.

Brugsanvisning og dosering

Brug præparatet en gang om dagen.
Påfør 1 dråbe af opløsningen på en ren applikator, der holdes vandret. Med en børste fugtes rødderne af de øverste øjenvipper med en blid bevægelse langs vækstlinjen i retning fra næsen til tindingerne. Proceduren skal også gentages på det andet øje. Varigheden af behandlingen bestemmes af din læge.