Cardura

Cardura-dk

Aktivt stof: Doxazosin

Dosering: 4 mg, 2 mg

Pris: €30.29 – €293.13

Cardura anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi. Du kan købe Cardura uden recept på vores hjemmeside. Vores online apotek har de laveste priser i Danmark og den hurtigste levering. Millioner af kunder har allerede værdsat vores service og den høje kvalitet af vores medicin, og den nemme måde at bestille på vil spare dig tid og penge.

Hvad er Cardura?

Cardura (hvis vigtigste aktive ingrediens er doxazosin) er en tablet, der gradvist sænker blodtrykket. Den blodtrykssænkende effekt varer i 24 timer, så tabletterne skal tages en gang om dagen. Det fås i doser på 2 mg og 4 mg.

Indikationer

Cardura er indiceret til behandling af forhøjet blodtryk og godartet prostatahyperplasi. Diabetes mellitus, gigt, insulinresistens, venstre ventrikelhypertrofi og ældre patienter kan også behandles.

Dosering og indgivelsesmåde for Cardura

Medicinen tages oralt én gang dagligt, morgen eller aften. Den indledende dosis er 1 mg dagligt, stigende til 2 mg efter 1 til 2 ugers behandling og gradvist stigende til 4 mg eller 8 mg, hvis det er nødvendigt.

Den maksimale daglige dosis ved hypertension er 16 mg, ved benign prostatahyperplasi 8 mg.

Hvem bør ikke tage Cardura

Ikke ordineret til patienter med allergiske reaktioner på lægemidlets komponenter, ortostatisk hypotension, BPH ledsaget af øvre urinvejsobstruktion, kroniske infektioner eller tilstedeværelse af blæresten, arteriel hypotension.

Bivirkninger

De hyppigste bivirkninger, der kan ledsage behandling med Cardura, er: luftvejs- og urinvejsinfektioner, døsighed, svimmelhed, hovedpine, svimmelhed, takykardi, arteriel hypotension, ortostatisk arteriel hypotension, bronkitis, dyspnø, rhinitis, kvalme, mavesmerter, dyspepsi, kløe, rygsmerter, blærebetændelse, asteni, perifert ødem.