Bystolic

Bystolic-dk

Aktivt stof: Nebivolol

Dosering: 5 mg, 2,5 mg

Pris: €30.29 – €223.25

Hypertension er en af de mest almindelige hjerte-kar-sygdomme. Når du har forhøjet blodtryk, stiger dit blodtryk, hvilket øger risikoen for at udvikle andre sygdomme i det kardiovaskulære system, hjernen, nyrerne og andre organer. Bystolic ordineres til behandling af forhøjet blodtryk hos voksne patienter.

Du kan købe Bystolic uden recept på vores online apotek. Levering er i hele Danmark, så det er meget praktisk: du afgiver en ordre på webstedet, udfylder ordreformularen, og vi sender den til dit nærmeste leveringssted. Kvalitetsgaranti, lave priser og mulighed for at bestille kontant ved levering til vores kunder!

Hvad er Bystolic?

Bystolic er en betablokker, der anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og koronararteriesygdom. Det fås i tabletter på 2,5 mg og 5 mg. Den vedvarende hypotensive effekt observeres efter 1-2 ugers regelmæssig brug, den stabile effekt efter 1-2 måneder.

Indikationer for brug af Bystolic

Højt blodtryk, koronararteriesygdom.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages separat fra måltiderne, med vand, på samme tidspunkt af dagen. Den gennemsnitlige daglige dosis varierer fra 2,5 til 5 mg. Hos ældre patienter med nyreinsufficiens er startdosis 2,5 mg, som kan øges, men patienten bør overvåges.

Kontraindikationer

Overfølsomhed, bronkial astma, hjerteinsufficiens, leverdysfunktion, bradykardi, arteriel hypotension, myasteni, børn under 18 år.

Bivirkninger

Behandlingen ledsages undertiden af bivirkninger: træthed, hovedpine, svimmelhed, bradykardi, ødemer, hjertearytmi, søvnløshed, allergiske reaktioner, bronkospasme.