Buspar

Buspar-dk

Aktivt stof: Buspiron

Dosering: 10 mg, 5 mg

Pris: €28,61 – €97,79

Stress, hormonelle forandringer og forskellige sygdomme påvirker det menneskelige nervesystem og forårsager ændringer i en persons tilstand og humør. Buspar er en medicin, der bruges til angsttilstande af forskellig oprindelse, som ledsages af en følelse af angst, rastløshed osv.

Du kan købe Buspar online til en lav pris fra vores online apotek, med levering til ethvert sted i Danmark, der er praktisk for dig. Vores kunder kan købe medicinen uden recept, og vi sender den til dig så hurtigt som muligt!

Hvad er Buspar?

Buspar er et antidepressivt middel, der anvendes til behandling af neuroser ledsaget af angst, anspændthed og irritabilitet. Det fås i tabletform med doser på 5 mg og 10 mg. Den vigtigste aktive ingrediens er buspiron, som når sin maksimale effekt efter 4 ugers behandling.

Indikationer

Buspar er indiceret til behandling af neurose ledsaget af angst, konstant spændingstilstand og indre rastløshed.

Anvendelse og dosering af Buspar

I starten af behandlingen ordineres Buspar normalt i en dosis på 5 mg tre gange dagligt. Dosis øges gradvist til 20-30 mg dagligt, opdelt i flere doser. Den maksimale daglige dosis bør ikke overstige 60 mg. Under behandlingen bør patienterne ikke drikke grapefrugtjuice, da det kan øge plasmaniveauet af buspiron.

Kontraindikationer

Patienter med overfølsomhed over for buspiron og andre komponenter i lægemidlet, alvorlig leversygdom, akut leverinsufficiens, akut alkoholforgiftning, bør ikke tage hypnotika, analgetika og neuroleptika samtidigt.

Bivirkninger

Indtagelse af Buspar kan være ledsaget af svimmelhed, søvnløshed, døsighed, kvalme, opkastning, øget træthed, rysten, hududslæt. Hvis disse eller andre bekymrende symptomer opstår, bør du informere din læge.