Bupropion

Bupropion-dk

Aktivt stof: Bupropion

Dosering: 150 mg

Pris: €33.58 – €245.80

Depression forstyrrer menneskers liv og helbred og fører nogle gange til de værst tænkelige konsekvenser. I sådanne tilfælde er det nødvendigt med et passende valg af gode antidepressiva. Et meget anvendt antidepressivt middel er Bupropion. Du kan købe Bupropion og andre lægemidler uden recept på vores onlineapotek. Vi har sørget for en god service til vores kunder: lavere priser, hurtig levering over hele Danmark, gode rabatter – pas på dit helbred!

Hvad er Bupropion?

Bupropion er et antidepressivt middel, der fås i 150 mg tabletter. Vigtigste farmakologiske virkning: Selektiv hæmmer af neuronal optagelse af katekolaminer (noradrenalin og dopamin) med minimal effekt på serotoninoptagelsen.

Indikationer

Bupropion er indiceret til behandling af depression.

Dosering og administration

Den daglige dosis af Bupropion deles i to dele og tages med mindst 8 timers mellemrum. Den maksimale enkeltdosis bør ikke overstige 200 mg; hvis patienten lider af søvnløshed, bør dosis reduceres.

Den terapeutiske effekt manifesterer sig mindst 14 dage efter behandlingens start. Af og til kan en dosis på 200 mg ikke give den ønskede effekt, som kan forbedres ved at øge dosis til 300 eller 400 mg dagligt fordelt på to doser. Behandlingsvarigheden er normalt seks måneder, og bupropion på 300 mg dagligt forbliver effektivt i op til et år.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for indholdsstofferne, tendens til kramper, patienter, der pludseligt er holdt op med at tage alkohol eller beroligende midler, bulimi, anoreksi, vægttab, blodsukkerforstyrrelser og samtidig brug af bupropion og MAO-hæmmere (seponering af hæmmere skal være afsluttet mindst 14 dage senere).

Bivirkninger

Mulige bivirkninger under lægemiddelbehandling: feber, brystsmerter, asteni, takykardi, hjertebanken, hovedpine, svimmelhed, kvalme og opkastning, anoreksi, hepatitis, udslæt, kløe, bronkospasme, øget angst, irritabilitet, angst, mavesmerter, forstoppelse.