Bimat

Bimat-dk

Aktivt stof: Bimatoprost

Dosering: 3 mg

Pris: €30,69 – €273,16

Drømmer du om lange, tykke, let krøllede øjenvipper, der tiltrækker andres opmærksomhed og tilfører dit look mystik, charme og femininitet? Det er på tide at gå fra dagdrømme til handling. Bimat er din trofaste assistent på din vej mod skønhed og perfektion.
Bare brug dette innovative produkt gentagne gange, og du vil opnå resultater på et øjeblik.

Spild ikke din tid, og bestil produktet på vores hjemmeside. Forkæl dig selv med det bedst tænkelige tilbud på et onlineapotek: en god pris, fremragende service, hurtig levering og et stadig tættere blik, der fremkalder magnetisme.

Hvad er Bimat?

Bimat er en effektiv formel, der hjælper med at øge øjenvippernes vækst og forbedre øjenvippernes tilstand. Den indeholder bimatoprost, som stimulerer hårvæksten og forbedrer pigmenteringen, så øjenvipperne bliver tykkere og mere udtryksfulde.

Indikationer for brug

Dette produkt anbefales, hvis dine øjenvipper mangler vækst og tæthed, er svage og skøre, eller hvis du lider af visse sygdomme, der kan påvirke dine øjenvippers tilstand.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har flere kontraindikationer, såsom graviditet, amning og overfølsomhed over for bimatoprost eller andre komponenter i produktet.