Betapace

Betapace-dk

Aktivt stof: Sotalol

Dosering: 40 mg

Pris: €29.54 – €216.23

Brugen af beta-adrenergika hjælper med at sænke hjertefrekvensen og blodtrykket. De er meget vigtige til at kontrollere hjertesvigt. En meget anvendt medicin er Betapace. Hvor kan jeg købe Betapace og andre lægemidler til den laveste pris? Kun på vores online apotek, med et bredt udvalg af lægemidler og hurtig levering i hele Danmark. Det er også praktisk, at du kan købe fra os med en kvalitetsgaranti og uden recept.

Hvad er Betapace?

Betapace er en betablokker, der anvendes til behandling af takykardi. Det fås i tabletform med den aktive ingrediens sotalol, og dosis er 40 mg.

Indikationer for brug

Betapace er indiceret til behandling af:

  • supraventrikulær takyarytmi
  • ventrikulær takykardi
  • nodal takykardi
  • paroxysmal atrieflimren;
  • ventrikulær takykardi.

Dosering og brug af Betapace

Tabletterne tages oralt med vand. Den daglige dosis er 160 mg fordelt på 2-3 doser. Ved alvorlige arytmier, op til 480 mg dagligt fordelt på 2-3 doser. Dosis øges gradvist med 2-3 dages mellemrum.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for lægemidlets bestanddele, lungeobstruktion, larynxødem, allergisk rhinitis, metabolisk acidose, bradykardi, hypotension, hypokaliæmi.

Bivirkninger

Hovedpine, svimmelhed, døsighed, træthed, bronkospasme, kvalme, diarré, forstoppelse, hypoglykæmi, muskelsvaghed, kramper, udslæt, kløe, urticaria.