Benicar

Benicar-dk

Aktivt stof: Olmesartan

Dosering: 40 mg, 20 mg, 10 mg

Pris: €26.64 – €395.82

Hypertension er en sygdom i det kardiovaskulære system, der er karakteriseret ved vedvarende højt blodtryk. I nutidens verden er kronisk stress, dårlige vaner, usund kost og fedme kombineret med arvelige faktorer. Alt dette bidrager til indsnævring og tab af elasticitet i blodkarrene og dermed til udviklingen af forhøjet blodtryk. Endnu mere alarmerende er det faktum, at halvdelen af de 1,5 milliarder mennesker, der har sygdommen, ikke engang ved, at de har den. Men diagnosen er ret enkel, selv derhjemme: Blodtrykket skal måles systematisk, og hvis der er konstante værdier på 130-139 / 85-89 og derover, anbefales det at se en læge så hurtigt som muligt.

I denne artikel ser vi på Benicar, en medicin, der hjælper med at forhindre slagtilfælde, hjerteanfald og nyreproblemer ved at reducere højt blodtryk. Her finder du ikke kun information om produktet, men også muligheden for at købe det online til en god pris og uden recept, og postvæsenet vil garantere hurtig levering til selv de fjerneste byer i Danmark.

Hvad Benicar er, og hvordan det virker

Benicar (det aktive stof olmesartan) er en angiotensin II-receptorantagonist. Medicinen forhindrer vasokonstriktion og opretholder normal blodgennemstrømning.

Indikationer for Benicar

Benicar anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesvigt og diabetisk nyresygdom.

Kontraindikationer

Kontraindikationer for brug af lægemidlet omfatter overfølsomhed over for det aktive stof eller et eller flere af indholdsstofferne i lægemidlet, galdevejsobstruktion, alder under 6 år, graviditet og amning.

Patienter med nedsat nyrefunktion og diabetes mellitus er kontraindiceret til samtidig brug af olmesartan og lægemidler indeholdende aliskiren. Du bør konsultere din læge, inden du starter behandlingen. Informer din læge om eventuelle sygdomme, allergier og medicin, du tager. Dette vil hjælpe med at ordinere det passende og sikre behandlingsregime.

Hvad er bivirkningerne ved medicinen?

Bivirkningerne har omfattet anafylaktisk reaktion, hypertriglyceridæmi, hyperkalæmi, svimmelhed, hovedpine, angina pectoris, lavt blodtryk, bronkitis, faryngitis, hoste, rhinitis. Nogle patienter har også rapporteret gastroenteritis, diarré, mavesmerter, kvalme, dyspepsi, opkastning, allergisk dermatitis, urticaria, udslæt, pruritus, angioødem. I nogle tilfælde gigt, rygsmerter, håndsmerter, muskelkramper, brystsmerter, urinvejsinfektion, nyresygdomme, svimmelhed, øget træthed, asteni, utilpashed, sløvhed, forhøjede leverenzymer, forhøjet urinstofniveau i blodet, forhøjet kreatininniveau i blodet.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte din læge, og i særligt alvorlige tilfælde skal du søge akut behandling.

Dosering og administration

Tabletterne skal indtages oralt med rigeligt vand.
Den individuelle daglige dosis bør kun ordineres af lægen på grundlag af et komplet klinisk billede. Forsøg ikke at selvmedicinere. De nødvendige doser kan afvige fra de anbefalede.

Den anbefalede startdosis for voksne er 10 mg én gang dagligt, men hvis blodtrykket ikke er tilstrækkeligt lavt, øges dosis til den optimale daglige dosis på 20 mg; i nogle tilfælde kan dosis øges til 40 mg én gang dagligt, eller hydrochlorthiazid kan føjes til behandlingen. Den maksimale effekt opnås efter 8 ugers behandling, mens den signifikante blodtrykssænkende effekt observeres efter 2 ugers behandling.