Avalide

Avalide-dk

Aktivt stof: Irbesartan

Dosering: 162,5 mg

Pris: €54.70 – €275.71

Essentiel hypertension er en sygdom, der er karakteriseret ved et forhøjet blodtryk. Hvis du er blevet diagnosticeret med hypertension, kan Avalide hjælpe dig. Avalide tabletter ordineres til voksne patienter med hypertension. På vores onlineapotek kan du købe et kvalitetsprodukt til en lav pris. Ved at udfylde en simpel bestillingsformular, vil du modtage medicinen i hele Danmark uden recept. For vores kunder, hurtig levering, garanteret kvalitet og praktisk service!

Hvad er Avalide?

Avalide er en tablet, der ordineres til behandling af forhøjet blodtryk hos voksne. Kombinationen af hydrochlorthiazid og irbesartan hjælper med at normalisere blodtrykket hos patienter, der ikke får hjælp af nogen af lægemidlerne. Det leveres i en dosis på 162,5 mg.

Indikationer

Avalide anvendes til behandling af essentiel hypertension.

Dosering og administration

Tabletterne tages oralt med små mængder væske, uafhængigt af måltider. Der gives én tablet om dagen, og blodtrykket reduceres gradvist over 24 timer.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for nogen af indholdsstofferne i lægemidlet, svær nyre- og leverinsufficiens, leversygdom, hypokaliæmi, hypercalcæmi, hyponatriæmi, urinsyregigt, spædbørn.

Bivirkninger

De hyppigste bivirkninger ved behandling med kombinationen er overdreven træthed, hovedpine, kvalme, opkastning, unormal vandladning, besvimelse, takykardi, ødem, allergiske reaktioner, diarré, nedsat nyrefunktion.