Aspirin

Aspirin-dk

Aktivt stof: Acetylsalicylsyre

Dosering: 500, 1000

Pris: €26.97 – €167.23

Hvad ved nutidens berømtheder om berømmelse og popularitet? Deres alder på Olympus er ret kort, hvilket man ikke kan sige om et af verdens mest berømte lægemidler, som har været brugt i årevis til at lindre smerter og sænke kropstemperaturen. Kan du gætte, hvad vi taler om? Vi er sikre på, at det er en af de første ting, der popper op i dit hoved: Aspirin, medicinalindustriens stjerne. I mange årtier har dets antiinflammatoriske, febernedsættende og smertestillende virkning gjort det muligt for utallige mennesker over hele verden at opleve livsglæden igen efter så ubehagelige forkølelsessymptomer som kropssmerter og feber. Det brede virkningsspektrum gør Aspirin uundværligt i enhver husholdning.

Du kan købe denne legende på vores onlineapotek. Du er garanteret den bedste pris i Danmark, og du kan købe det uden recept, så leverer vores personale det til dig overalt i landet.

Hvad er Aspirin?

For dem, der ikke kender det, er her en introduktion. Aspirin er et antiinflammatorisk, febernedsættende og smertestillende middel. Hovedingrediensen er acetylsalicylsyre, som er et ikke-steroidalt antiinflammatorisk middel. Det reducerer inflammation, lindrer smerter og sænker kropstemperaturen. Det bruges mod feber, hovedpine, neuralgi og som et antireumatisk lægemiddel. Det kan også bruges til forebyggelse af myokardieinfarkt og slagtilfælde.

Indikationer for brug

Indikationer er mild til moderat akut smertesyndrom (hovedpine, tandpine, led- og ligamentsmerter, rygsmerter); symptomatisk behandling af feber og/eller kold smertesyndrom.

Kontraindikationer for brug

På trods af sin effektivitet har Aspirin en række kontraindikationer for brug, såsom allergi over for acetylsalicylsyre, mavesår og blødning.

Bivirkninger

Bivirkninger kan omfatte kvalme, opkastning, gastrointestinal blødning og allergiske reaktioner. Hvis du får bivirkninger, mens du tager medicinen, især alvorlige, skal du kontakte din læge eller søge akut lægehjælp med det samme.

Brugsanvisning og dosering

Medicinen skal tages gennem munden efter et måltid med rigeligt vand.

Kontakt din læge, før du starter behandlingen, for at bestemme den korrekte diagnose og dosering af den nødvendige medicin. Det anbefales, at voksne og børn fra 15 år tager 1 til 2 tabletter om dagen. Behandlingen bør ikke vare mere end 7-10 dage uden uønskede bivirkninger.