Ashwagandha

Ashwagandha-dk

Aktiv ingrediens: Ashwagandha

Dosering: 60

Pris: €29.42 – €176.49

Stress har en negativ effekt på vores krop og vores livskvalitet. Man bliver meget træt, ofte syg og har ingen glæde ved livet. Antidepressiva kan hjælpe i denne situation. De er ikke altid af kemisk oprindelse, men der findes også naturlige midler baseret på planteekstrakter. Ashwagandha er et naturligt antidepressivt middel og adaptogen. Du kan købe ashwagandha til en lav pris på vores onlineapotek. Levering over hele Danmark, mulighed for at købe uden recept, kontant ved levering: det er ikke de eneste fordele ved at handle hos os – pas på dit helbred, så passer vi på dig!

Hvor kan man købe i Danmark

I stedet for at gå på apoteket for at hente medicin, har du den fantastiske mulighed at bestille den online. Det er meget nemt at købe den medicin, du har brug for: udfyld en bestillingsformular på hjemmesiden og afhent dem på leveringsstedet.

Medicin uden recept på et onlineapotek

På vores apotek kan du få din medicin uden recept, og du behøver ikke at vente på en lægekonsultation på klinikken, men kan få den over telefonen og købe den medicin, du har brug for.

Overkommelige priser på medicin

På apoteket er prisen på medicinen meget højere end på vores hjemmeside, så det er fordelagtigt for kunden at købe hos os! Muligheden for at købe medicin af god kvalitet til lave omkostninger sparer dig penge, som du kan bruge på andre nyttige og vigtige ting for dig.

Anonymitet

Ud over hurtig levering af medicin fra vores apotek, nyder vores kunder bekvemmeligheden ved at bestille. Hos os handler du sikkert, din bestilling er anonym, og hvis du ønsker at få din medicin tilsendt pr. efterkrav, betaler du for den, når du modtager den.

Hvad er Ashwagandha?

Ashwagandha er et naturligt adaptogen, der stimulerer hjernen, forbedrer hukommelsen og reducerer træthed. Det forbedrer nervesystemets modstandsdygtighed over for stress, reducerer risikoen for neuroser, seksuel dysfunktion, hjertesygdomme, vaskulære sygdomme, mavesygdomme og diabetes. Ashwagandha opretholder optimale niveauer af dopamin (glædeshormonet), serotonin og endogene opiater og bidrager til kroppens rehabilitering i tider med stress.

Den indeholder et stort antal phytosteroider, polyoxysteroider, aminosyrer, peptider, nukleinsyrer, mikro- og makronæringsstoffer. Ashwagandha fungerer også som en antioxidant, der forbedrer de vitale funktioner i kroppens celler. Det bruges til at støtte nervesystemet hos ældre, bremse aldringsprocessen og øge energien.

Atleter kan tage Ashwagandha som et adaptogen for at øge musklernes udholdenhed og styrke og ændre forholdet mellem muskelvæv og fedt til fordel for det første. Det bruges også til hurtig heling af muskelvæv, skader og genopbygning af knogler og led forårsaget af fysisk anstrengelse.

I situationer med hyppig stress, mennesker under konstant følelsesmæssig og fysisk belastning, studerende under deres studier og mennesker, der er involveret i farligt og krævende arbejde, kan ashwagandha-terapi ordineres.

Indikationer

Medicinen anvendes til behandling af følgende tilstande og symptomer:

 • tilstande af stress;
 • kronisk træthed
 • angst
 • søvnløshed;
 • stressrelaterede sygdomme (diabetes, neuroser, mavesår, skjoldbruskkirtelforstyrrelser);
 • stress-induceret seksuel dysfunktion;
 • prostatitis og adenom i prostatakirtlen;
 • udmattelse;
 • udmattelse hos børn;
 • hukommelsesforstyrrelser;
 • muskelsvaghed.

Fordele for kvinder: Lægemidlet bruges i kombinationsterapi til at normalisere menstruationscyklus, overgangsalder og nedsat libido forårsaget af stress.

Brugsanvisning og dosering af Ashwagandha

Ashwagandha skal tages som 1-2 kapsler om dagen med rigeligt væske. Det er bedst at tage tabletterne et par timer efter et måltid. Behandlingen varer normalt op til 28 dage, men hvis der ordineres længerevarende behandling, er det nødvendigt med periodiske pauser. Behandlingen kan vare op til seks måneder i intervaller.
Kontraindikationer

Ashwagandha bør ikke tages i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlets komponenter, under graviditet og amning, hos børn under 16 år, som forberedelse til operation. Med forsigtighed ordineres lægemidlet til patienter med skjoldbruskkirtelforstyrrelser, fordøjelsesforstyrrelser.

Bivirkninger

Patienter, der tager Ashwagandha, kan opleve fordøjelsesforstyrrelser, diarré. Hvis der observeres generende symptomer under behandlingen, er det nødvendigt at stoppe med at tage stoffet og konsultere en læge.

Hvor mange gange om dagen skal man tage kapslerne?

En eller to kapsler kan tages en eller to gange om dagen.

Hvornår begynder Ashwagandha at virke?

Det begynder at virke inden for 20 minutter efter indtagelsen, normaliserer kroppens generelle tilstand, hjælper med at reducere træthed, lindrer smerter og øger energien.

Hvor mange dage skal man tage

Den maksimale behandlingsvarighed er 28 dage; forlænget behandling kræver en pause.

Hvad man ikke må spise under behandlingen

Der er ikke rapporteret om bivirkninger i forbindelse med interaktion mellem mad og medicin.

Før eller efter spisning

Ifølge undersøgelser er det bedst at tage tabletterne to gange dagligt efter måltider, to timer efter måltider.

Hvornår skal man tage Ashwagandha: Morgen eller aften?

Ashwagandha kan tages både om morgenen og inden sengetid, da det hjælper med at forebygge og behandle søvnløshed.