Amantadin

Amantadin-dk

Aktivt stof: Amantadin

Dosering: 100 mg

Pris: €28,77 – €207,17

Amantadin er et antiviralt lægemiddel, der bruges til at forebygge og behandle visse former for influenza og Parkinsons sygdom. Det reducerer virussers evne til at trænge ind i kroppens celler.

Vi tilbyder at købe Amantadine online uden recept på vores online apotek. Du vil blive glædeligt overrasket over vores kundeservice og bekvemme bestillingsbetingelser: hurtig levering overalt i landet, gunstige priser og rabatter, mulighed for kontant levering. Vi bekymrer os om dit helbred, så vi tilbyder kun de bedste produkter, afprøvet og testet.

Hvad er Amantadin?

Amantadin-tabletter bruges til at behandle influenza, Parkinsons sygdom og ukontrollerede muskelbevægelser forårsaget af at tage visse lægemidler.

Indikationer

Lægemidlet er indiceret til Parkinsons sygdom, rigide og akinetiske former for parkinsonisme, ekstrapyramidale lidelser som følge af indtagelse af neuroleptika og andre lægemidler, herpes zoster neuralgi, bevidsthedstab efter hovedskade, forsinket bedring efter anæstesi, forebyggelse og behandling af influenza (virus A).

Dosering af Amantadin

Amantadin bør påbegyndes med 100 mg dagligt (1 tablet). I de første 4-7 dage øges dosis med 1 tablet om dagen, en gang om ugen. Den effektive dosis er 200-600 mg dagligt (1-3 tabletter).

Detaljer om administration af Amantadin

Behandlingen varer normalt 6 til 15 dage. Medicinen skal tages uafhængigt af måltider, og behandlingen bør ikke afbrydes, selv om der ses en pludselig forbedring.

Kontraindikationer for brug

Brug ikke Amantadine i tilfælde af overfølsomhed over for komponenterne i lægemidlet og ukontrolleret glaukom. Hvis du tager anden medicin eller har en historie med kardiovaskulær sygdom, skal du konsultere din læge om behandling med lægemidlet.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger efter indtagelse af amantadin er svimmelhed, hovedpine, døsighed, kvalme, træthed, søvnløshed, allergiske reaktioner (udslæt, nældefeber, hævelse), hjertebanken, kramper, nedsat synsskarphed.