Altace

Altace-dk

Aktivt stof: Ramipril

Dosering: 10 mg, 5 mg, 2,5 mg, 1,25 mg

Pris: €25.83 – €217.67

ACE-hæmmere er en gruppe af lægemidler, der bruges til at behandle og forebygge hjerte- og nyresvigt. De hjælper med at normalisere forhøjet blodtryk og reducere risikoen for slagtilfælde. En meget anvendt ACE-hæmmer er Altace. Den hjælper med at reducere forhøjet blodtryk og risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Du kan købe Altace og andre lægemidler omkostningseffektivt på vores hjemmeside ved at udfylde en simpel online bestillingsformular. Garanteret kvalitet af medicin tilgængelig uden recept, laveste pris i Danmark og hurtig levering!

Hvad er Altace?

Altace er en ACE-hæmmer, som fås i tabletter på 1,25 mg, 2,5 mg, 5 mg og 10 mg. Den vigtigste aktive ingrediens, ramipril, har en hypotensiv virkning ved at øge blodgennemstrømningen i kranspulsårerne og nyrerne.

Den terapeutiske virkning starter 1-2 timer senere og er mest aktiv 3-6 timer efter indtagelse.

Indikationer

Lægemidlet er indiceret til følgende sygdomme og symptomer:

  • arteriel hypertension
  • kronisk hjertesvigt
  • nefropati
  • forebyggelse af myokardieinfarkt og slagtilfælde;
  • arteriel hypertension
  • Koronararteriesygdom
  • historie med slagtilfælde eller myokardieinfarkt;
  • diabetes mellitus med yderligere risikofaktorer.

Dosering og administration

Tabletterne tages oralt, uafhængigt af måltider. Den anbefalede startdosis er 2,5 mg dagligt; dosis øges gradvist hver 2-3 uge. Den maksimale daglige dosis er 10 mg pr. dag. Hvis der ikke er nogen terapeutisk effekt, ordineres kombinationsbehandling. Hvis en patient tager diuretika, skal dosis reduceres eller seponeres flere dage før behandlingen med Altace påbegyndes. Startdosis for disse patienter er 1,25 mg pr. dag.

Kontraindikationer

Tag ikke Altace i tilfælde af overfølsomhed over for ramipril eller andre komponenter i lægemidlet, kardiogent shock, alvorlig arteriel hypotension, alvorlig nyre- eller leverinsufficiens, akut myokardieinfarkt, graviditet og amning, alder under 18 år, ustabil angina pectoris.

Bivirkninger

Tilsyneladende fald i blodtrykket, takykardi, arytmi, perifert ødem, svaghed, hovedpine, søvnløshed, tremor, tør hoste, bronkitis, dyspnø, kvalme, opkastning, inflammatoriske processer i mave og tarme, muskelkramper, brystsmerter.