Alli

Alli-dk

Aktivt stof: Orlistat

Dosering: 60 mg

Pris: €33,30 – €263,76

Alli er en kapsel, der bruges i forbindelse med en kaloriefattig diæt til behandling af fedme. På vores online apotek kan du købe Alli med hurtig levering overalt i Danmark. På vores hjemmeside kan du bestille medicin til den laveste pris blandt andre apoteker, få det uden recept, og vi garanterer dig produkter af høj kvalitet og venlig service!

Hvad er Alli

Alli er en kapsel (den aktive ingrediens er orlistat), der bruges til vægttab i tilfælde af fedme eller overvægt. De fås i doser på 60 mg.

Indikationer for brug

Produktet er indiceret til langtidsbehandling af overvægtige eller fede patienter. Det kan bruges som monoterapi eller i kombination med hypoglykæmiske lægemidler eller en hypokalorisk diæt.

Brugsanvisning og dosering

Kapslerne skal tages i forbindelse med hovedmåltiderne (3 gange dagligt), 60-120 mg pr. måltid. Overskridelse af dosis forbedrer ikke vægttabet. Under behandlingen bør man følge en særlig hypokalorisk diæt, hvor fedtprocenten ikke bør overstige 30% af det daglige kalorieindtag.

Kontraindikationer

Må ikke tages i tilfælde af overfølsomhed over for orlistat, kolestase, kronisk malabsorptionssyndrom, graviditet og amning, børn under 18 år.

Bivirkninger

Fedtet udflåd fra endetarmen, luft i maven, hurtig afføring, flydende afføring, mavesmerter, skader på tænder og tandkød, allergiske reaktioner, hovedpine, infektioner i øvre og nedre luftveje.