Adalat

Adalat-dk

Aktivt stof: Nifedipin

Dosering: 30 mg, 20 mg

Pris: €30.29 – €221.70

Hypertension og angina er blandt de mest almindelige sygdomme og forekommer hos næsten alle mennesker med kroniske sygdomme i det kardiovaskulære system. Hypertension er en hjerte- og karsygdom, der er karakteriseret ved højt blodtryk og angina pectoris på grund af brændende fornemmelse og smerter i brystet.

Adalat bruges til at behandle de tilstande, der er beskrevet ovenfor, og tilhører gruppen af calciumantagonister. Lægemidlet fremmer udvidelsen af vener og arterier, hvilket aflaster hjertet og reducerer dets belastning.

Du kan købe Adalat til en favorabel pris med levering i hele Danmark på vores hjemmeside. Ved at udfylde en simpel onlineformular kan du få lægemidlet uden recept og starte behandlingen så hurtigt som muligt.

Hvor kan man købe Adalat i Danmark

Du kan købe Adalat online til den laveste pris i Danmark på vores online apotek. For at bestille medicinen skal du placere en ordre på hjemmesiden, og den vil blive leveret til dig på det nærmeste leveringssted.

Adalat uden recept på online apotek

For at spare dig tid og kræfter i søgningen efter den rigtige medicin, tilbyder vi dig muligheden for at få den nødvendige medicin uden recept. Vi tror på vores kunders pålidelighed, så efter at have konsulteret en specialist til behandling med de rigtige lægemidler, kan du bestille dem på hjemmesiden og få dem uden recept.

Overkommelig Adalat pris

For at finde den bedste pris på almindelige apoteker, skal du bruge tid på at søge og stå i kø. På vores onlineapotek kan du få kvalitetsmedicin hurtigt og billigt.

Anonymitet

Vores kunder behøver ikke at bekymre sig om sikkerheden i forbindelse med deres bestilling: Vi sender den pr. efterkrav, og du betaler, når du modtager den. En stor fordel ved vores samarbejde med kunderne er den hurtige levering og det faktum, at dine data forbliver anonyme.

Hvad er Adalat?

Adalat er en calciumantagonist. Tabletterne fås i doser på 20 mg og 30 mg. Hvilke symptomer kan indikere, at det er tid til at begynde at tage medicinen? Det er forhøjet blodtryk, brystsmerter og brændende fornemmelse, symptomer på forhøjet blodtryk og angina pectoris. Adalat afslapper blodkarrene og reducerer belastningen på hjertet.

Under behandlingen med Adalat skal blodtrykket overvåges og måles regelmæssigt, og blodtallene skal kontrolleres.

Indikationer for brug af Adalat

Tabletterne er indiceret til patienter med hypertension, stabil og vasospastisk angina pectoris, til forebyggelse af angina pectoris-anfald, ved hypertensive kriser.

Dosering og indgivelsesmåde for lægemidlet

Medicinen er kun ordineret til voksne. Lægen ordinerer den dosis, der er nødvendig for kroppen; det er ikke tilrådeligt at tage medicinen i højere eller lavere doser.
Det anbefales at tage Adalat-tabletter på tom mave; del ikke tabletten, tag den hel med vand. Stop ikke behandlingen, hvis du mærker en forbedring. Pludselig seponering kan forværre sygdommen, da forhøjet blodtryk ofte kan være asymptomatisk.
Ved kronisk stabil angina pectoris, angina pectoris og hypertension startes med 30 mg dagligt.

Derudover 20 mg to gange om dagen, 30 mg en gang om dagen. Afhængigt af sygdommens sværhedsgrad øges den daglige dosis op til 120 mg, som er den maksimale dosis af lægemidlet. Hvis den ønskede effekt ikke observeres efter to ugers behandling, ordinerer lægen en anden behandling.

Kontraindikationer

Når medicinen ikke bør tages:

 • hvis du er overfølsom over for nifedipin;
 • under den akutte fase af myokardieinfarkt;
 • i tilfælde af kardiogent shock;
 • ved dekompenseret hjertesvigt;
 • Ved aorta- og mitralstenose;
 • Under 15 år;
 • Graviditet og amning;
 • Hos patienter med nyre- eller leversygdom;
 • Ved iskæmisk hjertesygdom;
 • efter eller før operation;
 • efter nylig seponering af betablokkere.

Bivirkninger efter indtagelse af Adalat

Hvis du oplever nogen af disse symptomer, skal du stoppe med at tage Adalat og søge akut lægehjælp eller informere din læge:

takykardi;
svimmelhed og hovedpine;
sænkning af blodtrykket;
hævelse af læber, tunge eller hals;
smerter i brystområdet;
halsbrand; kvalme og opkastning; diarré;
Anæmi, leukopeni, trombocytopeni;
nedsat nyrefunktion;
allergiske reaktioner;
hyperæmi;
gingival hyperplasi;
gynækomasti (hos ældre mænd).

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer en dosis?

Hvis du glemmer en dosis, kan du ikke tage to doser på samme tid; du skal springe dosis over og gå tilbage til det tidligere skema.

Må jeg drikke alkohol, mens jeg tager Adalat?

Du bør ikke tage Adalat sammen med alkohol, da det kan forårsage svimmelhed og forvirring.

Påvirker medicinen evnen til at køre bil eller betjene maskiner?

Ja, så du bør ikke køre bil, før du er sikker på Adalats virkning på din krop.

Hvor mange gange om dagen skal man tage tabletterne?

Adalat 20 mg tages to gange om dagen, og 30 mg tages én gang om dagen.

Hvornår begynder Adalat at virke?

Den kliniske virkning af nifedipin starter inden for 20 minutter og varer i 4 til 6 timer. Det absorberes hurtigt fra mave-tarmkanalen.

Adalats interaktion med anden medicin

Kontakt din læge, hvis du tager anden medicin. Lægemidler, som Adalat interagerer med: acarbose, cimetidin, narkotiske smertestillende midler, digoxin, nefazodon, warfarin, rifabutin, antibiotika, svampemidler, betablokkere, medicin mod takykardi, medicin mod HIV/AIDS, anden medicin mod hjertesygdomme eller for at regulere blodtrykket, antiepileptisk medicin.