Acticin

Acticin-dk

Aktivt stof: Permethrin

Dosering: 30 g

Pris: €40,24 – €88,53

Dit barn har fået en vidunderlig gave med hjem fra skolen, og nu klør hele familien i takt, for hovedlus smitter let fra person til person. Disse små parasitter hopper, bider, drikker blod og driver dig simpelthen til vanvid. Fortvivl ikke, spørg os om Acticin, en effektiv antiparasitær behandling. Det er din indgang til en verden med ren, sund hud, en verden uden lus. Og det er det, mange mødre i Danmark bruger, når de har brug for at få deres kløende barn tilbage så hurtigt som muligt.

Som nævnt ovenfor kan du nemt købe det fra vores onlineapotek. Du vil ikke kun være tilfreds med prisen, men også med den hurtige levering til enhver region i landet og muligheden for at bestille medicinen uden recept.

Hvad er Acticin?

Acticin er et lægemiddel baseret på permethrin, som er et insekticid, der er i stand til at dræbe lus og fjerne kløe og irritation af huden.

Indikationer for brug

Den vigtigste indikation for brug er pedikulose (parasitisk sygdom hos mennesker forbundet med luseangreb).

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer omfatter en allergisk reaktion over for permethrin eller andre ingredienser. Det anbefales heller ikke til brug under graviditet, amning eller til behandling af børn under 2 måneder.

Bivirkninger

Bivirkninger kan omfatte tør hud, svie, irritation og kløe på det sted, hvor produktet påføres. De fleste af disse virkninger er midlertidige og forsvinder, når behandlingen ophører. Hvis du oplever alvorlige allergiske reaktioner, skal du straks kontakte en læge.

Brugsanvisning og dosering

Vi anbefaler, at du konsulterer din læge før brug.

Må ikke tages gennem munden. Denne medicin er kun til hudbrug. Må ikke anvendes på snitsår eller åbne sår. Hvis medicinen kommer i kontakt med øjne eller mund, skal du skylle grundigt med vand.

Generelt påføres cremen på ren, tør hud over hele kroppen undtagen ansigt og hoved. Lad cremen sidde på huden i 8 til 10 timer, og skyl derefter med vand. Det anbefales at gentage behandlingen efter 7-10 dage for at opnå maksimal effekt.