Accutane

Accutane-dk

Aktivt stof: Isotretinoin

Dosering: 5 mg, 10 mg, 20 mg, 30 mg, 40 mg

Pris: €34,65 – €428,11

Velkommen til en verden af sund og smuk hud! Det er præcis sådan, Accutane, et effektivt middel mod svær akne, ville appellere til dig, hvis det kunne tale. Hvis du lider af akne og gerne vil slippe af med det for altid, kan Accutane være lige det, du har brug for. Dets aktive ingrediens, isotretinoin, hjælper med at reducere talgproduktionen og reducere inflammation, hvilket igen forbedrer din huds tilstand. Uden yderligere omsvøb anbefaler vi, at du læser om egenskaberne og brugen af denne modige superhelt i akneverdenen i vores artikel.

Køb en frygtelig udslæt destroyer, foreslår vi direkte på vores hjemmeside. Fordelene ved online shopping vil du sætte pris på fra de første sekunder. Fuld information om lægemidlet og dets tilgængelighed på onlineapoteket, en utrolig gunstig pris, muligheden for at bestille lægemidlet uden recept og uden at forlade hjemmet, hurtig levering overalt i landet og anonymitet – det er formlen for en perfekt ordre.

Hvad er Accutane?

Accutane er en form for A-vitamin. Det reducerer talgproduktionen og hjælper huden med at forny sig hurtigere.

Indikationer for brug

Produktet anbefales til behandling af svær akne, der ikke kan behandles med andre metoder.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for brug inkluderer individuel følsomhed over for nogen af ingredienserne, graviditet, amning og lever-, nyre- og bugspytkirtelsygdomme.

Bivirkninger

Bivirkninger ved Accutane kan være tør hud og læber, øget følsomhed over for solen, synsforstyrrelser, hovedpine og depression. Der er også risiko for alvorlige bivirkninger, så du bør nøje overvåge dit helbred, mens du tager denne medicin. Hvis du oplever bivirkninger, skal du kontakte din læge eller søge øjeblikkelig lægehjælp, afhængigt af bivirkningernes sværhedsgrad og type.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne tages oralt sammen med mad og rigeligt vand. Tag ikke selvmedicinering, og rådfør dig med din læge, før du starter behandlingen. Doseringen afhænger af din vægt og andre faktorer og vil blive bestemt af din læge.