Voltaren

Voltaren-dk

Aktivt stof: Diclofenac

Dosering: 100 mg, 50 mg

Pris: €28.24 – €99.51

Lider du af gigt, reumatisme eller postoperative hævelser? I alle tilfælde er der en effektiv løsning: Voltaren. Det er et effektivt antiinflammatorisk middel med antireumatiske, smertestillende og endda febernedsættende egenskaber. Hvis du vil vide mere om dette lægemiddel, så læs vores materiale. Her finder du svar på de hyppigst stillede spørgsmål om hovedpersonen i denne artikel.

Og hvis du allerede er bekendt med egenskaberne ved Voltaren, kender den nødvendige dosis af lægemidlet og behandlingens varighed, har du ikke meget tilbage: køb stoffet på vores side, for her finder du en fremragende pris, hurtig levering i hele landet, muligheden for at købe et lægemiddel uden recept og frem for alt en utrolig opmærksomhed på hver kunde.

Hvor kan man købe Voltaren i Danmark

Vi kan ikke vælge for dig, men vi ville helt sikkert selv benytte os af dette onlineapotek. For det første er det praktisk: med et par enkle trin er onlinebestillingsformularen allerede udfyldt, og den aromatiske kaffe i din kop har ikke engang haft tid til at køle ned. For det andet er det sikkert: Du behøver ikke at stå i kø ved siden af syge mennesker. For det tredje er det informativt: Alle oplysninger findes på nettet, også om medicinen er tilgængelig på apoteket. For det fjerde er det fortroligt: Alle dine data er pålideligt beskyttet. For det femte er det økonomisk: din tegnebog vil være tilfreds med dette køb.

Kan jeg købe Voltaren uden recept fra et onlineapotek?

Ja og ja, og hvor? På vores onlineapotek, selvfølgelig. Udover det faktum, at du kan købe stoffet uden recept, er vores kvalificerede eksperter klar til at besvare alle dine spørgsmål. Placer din ordre i dag, og på ingen tid vil du modtage din frelser direkte i dine hænder.

Overkommelig produktpris

Som vi allerede har sagt, vil du blive behageligt tilfreds med prisen på dette apotek. Vi forsøger altid kun at tilbyde vores kunder kvalitetsmedicin og samtidig overraske dem med deres pris. Og vi står ofte over for spørgsmålet: hvorfor er det så billigt? Det er ikke nogen hemmelighed. Vi sparer penge ved at sende medicin direkte fra producenternes lagre, og så er vi glade for at kunne tilbyde dig de bedste priser, bonusser, rabatter og andre store fordele ved vores loyalitetsprogram.

Anonymitet

Vi kender vores kunder som ingen andre. Og fordi vi ved, hvor vigtig anonymitet er for dig. Betal kontant ved levering: det er sikkert og anonymt, og hurtig levering er en dejlig bonus.

Hvad er Voltaren?

Voltaren er et effektivt ikke-steroidalt antiinflammatorisk lægemiddel, hvis aktive ingrediens er diclofenac. Det er en god allieret i behandlingen af forskellige inflammatoriske processer og i reduktion og lindring af postoperativ og posttraumatisk smerte og hævelse.

Indikationer for brug af Voltaren

Voltaren tabletter har vist sig at være meget effektive i behandlingen af:

  • Inflammatoriske og degenerative former for reumatiske sygdomme (rheumatoid arthritis, ankyloserende spondylitis, osteoarthritis, spondyloarthritis);
  • ekstra-artikulære reumatiske bløddelssygdomme;
  • Smertesyndromer i rygsøjlen;
  • Posttraumatiske og postoperative smertesyndromer med inflammation og hævelse;
  • Akutte anfald af gigt;
  • Gynækologiske lidelser med smerter eller inflammation, f.eks. primær dysmenoré eller adnexitis;
  • som adjuvans ved alvorlige inflammatoriske sygdomme i ØNH-organerne, der forårsager smerte, f.eks. pharyngotonsillitis, otitis media. I henhold til generelle terapeutiske principper skal den underliggende sygdom behandles med midlerne til grundlæggende terapi.

Kontraindikationer for Voltaren

Tjek altid klart definerede kontraindikationer for brugen af Voltaren, før behandlingen påbegyndes.

Det er kontraindiceret hos patienter med overfølsomhed over for det aktive stof eller andre stoffer i produktet, aktivt mavesår, inflammatorisk tarmsygdom, akut mavesår eller tarmsår, lever- eller nyresvigt, perifer arteriel sygdom, ved behandling af postoperative smerter på grund af koronar bypassoperation eller brug af en hjerte-lunge-maskine, og ved koronararteriesygdom hos patienter med angina pectoris eller som har haft et myokardieinfarkt. Må ikke anvendes under graviditet, især i tredje trimester, under amning eller til børn under 6 år og med en vægt på under 7 kg.

Må ikke anvendes i tilfælde af astmaanfald, urticaria eller akut rhinitis udløst af acetylsalicylsyre eller andre ikke-hormonelle antiinflammatoriske lægemidler og ethvert lægemiddel, der hæmmer produktionen af prostaglandiner.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages før et måltid med rigeligt væske og må ikke deles eller tygges.

Kontakt din læge før behandling. Lægen vil bestemme diagnosen og ordinere den passende dosis til patienten.

Voksne tager 25-50 mg oralt 2-3 gange dagligt. Den maksimale daglige dosis er 150 mg.

Børn med en kropsvægt på 25 kg eller derover ordineres en daglig dosis på 0,5-2 mg pr. kg kropsvægt i 2-3 doser afhængigt af sygdommens sværhedsgrad.
Da de kardiovaskulære risici ved diclofenac kan øges med stigende dosis og behandlingsvarighed, bør lægemidlet anvendes i så kort tid som muligt og ved den laveste effektive dosis.

Bivirkninger af Voltaren

Tabletterne tolereres generelt godt af patienterne, men forårsager undertiden følgende bivirkninger: kvalme, afføringsforstyrrelser, mavesmerter og oppustethed, lever- og nyreproblemer, svimmelhed, hovedpine, astmaanfald, forværring af mavesår, udslæt.

Symptomerne forsvinder normalt af sig selv, når medicinen stoppes, men alle rådes til at konsultere deres læge.

Voltaren og Muscoril

Voltaren og Muscoril ordineres ofte sammen gennem munden eller som injektion. Den medicinske begrundelse for denne ordination er den antiinflammatoriske og smertestillende virkning af diclofenac kombineret med den muskelafslappende virkning af thiocolhicosid (den aktive ingrediens i Muscoril, som hjælper med at afslappe muskler, der ofte trækker sig sammen på grund af smerte).

Ofte stillede spørgsmål

Her er svarene på de hyppigst stillede spørgsmål: Hvilken tablet eller gel er bedst, hvor mange gange om dagen Voltaren kan tages, hvornår det begynder at virke, i hvor mange dage det skal tages, om det skal tages før eller efter måltider, og hvad man ikke må spise, mens man tager det.

Hvad er mest effektivt, tabletterne eller gelen?

Voltaren forte tabletter lindrer led- og muskelsmerter, mens koncentrationen af det aktive stof, de indeholder, er dobbelt så høj som i Voltaren gelpræparatet. Voltaren injektioner er de mest effektive, tabletterne er de mest effektive, gelen bruges topisk og har en mildere virkning på kroppen.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Voltaren?

En daglig dosis Voltaren er normalt opdelt i 2 eller 3 doser, afhængigt af diagnosen og recepten.

Hvor mange dage bør Voltaren tages?

Varigheden af indtagelsen afhænger af patientens tilstand. I tilfælde af sygdomme relateret til rygsøjlen eller motorisk aktivitet ordineres tabletterne normalt i ikke mere end 5 dage, i tilfælde af feber i 3 dage.

Hvornår begynder medicinen at virke?

Det virker inden for 2 timer efter, at man har taget tabletten. Men når de stærkere Voltaren-tabletter tages, lindres smerten inden for 15-30 minutter.

Skal tages før eller efter måltiderne

Voltaren-tabletter tages normalt før et måltid.

Hvad er mest effektivt, Voltaren eller Diclofenac?

Diclofenac er den generiske udgave af Voltaren. Voltaren siges at være meget bedre og mere effektiv end sin modpart Diclofenac på grund af brugen af råmaterialer af høj kvalitet.