Cafergot

Cafergot-dk

Aktivt stof: Ergotamin

Dosering: 100 mg

Pris: €26,29 – €186,11

Lider du af migræne, og har du i lang tid ikke kunnet finde et egnet middel til at kurere din migræne? Så kan du på ingen måde gå glip af vores artikel, da vi har detaljerede spørgsmål om en medicin, der kan lindre dig for din frygtelige hovedpine og give dig livsglæden tilbage. Cafergot, et velkendt lægemiddel i Danmark, tages normalt ved det første symptom på migræne for at hjælpe med at kontrollere smerter og andre symptomer, såsom kvalme og lysfølsomhed.

Og hvis du ved alt om denne medicin, du ikke tager den for første gang, og du ved præcis, hvilken dosis du har brug for, er det tid til at købe Cafergot på vores onlineapotek til den bedste pris, med den fantastiske mulighed for at købe medicinen uden recept fra din læge.

Hvad er Cafergot?

Cafergot er et kombinationslægemiddel, der indeholder ergotamin og koffein. Det bruges til at behandle migræne og hovedpine.

Ergotamin er en vasokonstriktor, der indsnævrer blodkarrene i hovedet, hvilket kan hjælpe med at reducere smerten forbundet med migræne. Koffein kan på den anden side forstærke virkningen af ergotamin og forbedre dets optagelse i blodbanen.

Kontraindikationer for brug

Cafergot har en række kontraindikationer, der skal tages i betragtning, før brugen påbegyndes, herunder: individuel intolerance over for lægemidlets komponenter, hjerte- og karsygdomme såsom angina pectoris, angina pectoris, myokardieinfarkt, hypertension, hypotension og andre, diabetes, lever- og nyresygdomme, tumorer, paroxysmal takykardi og andre hjerterytmeforstyrrelser. Det anbefales ikke at tage medicinen under graviditet og amning.

Det anbefales heller ikke at bruge medicinen samtidig med andre lægemidler, såsom antibiotika, antidepressiva og svampemidler. Derfor bør du konsultere din læge, før du begynder at tage det, og diskutere de mulige risici og bivirkninger.

Bivirkninger

Cafergot kan have uønskede bivirkninger som kvalme, opkastning, svimmelhed og hjerterytmeforstyrrelser. Derfor bør du konsultere din læge, før du tager stoffet, og nøje følge det behandlingsregime, som din læge anbefaler.

Anvendelsesmetoder og dosering

Konsulter din læge, før du starter behandlingen, og han/hun vil bestemme dit individuelle regime og den dosis, du har brug for.
Medicinen indtages oralt med rigeligt vand. Anbefalet dosis – 1-2 tabletter 2 gange om dagen under hovedpineanfaldet, derefter 1 tablet 2-3 gange om dagen i flere dage. Den maksimale enkeltdosis er 2 tabletter, den daglige dosis er 4 tabletter.

Det anbefales ikke at bruge medicinen i lang tid: efter 7 dages brug gøres en pause (i 3-4 dage) i tilfælde, der kræver længere behandling.