Anacin

Anacin

Aktivt stof: Koffein

Dosering: 525 mg

Pris: €26,92 – €127,61

Er du parat til at udholde smerte? Hovedpine, muskelsmerter, tandpine… det er lige meget. Det er derfor, vi anbefaler, at du ved første tegn på en forestående katastrofe tager et gennemprøvet smertestillende middel.

Anacin er et effektivt kombinationsmiddel mod en række forskellige smerter, som mange danskere har i deres medicinskab. Det indeholder aspirin og koffein, som arbejder sammen om at give hurtig og langvarig smertelindring. Find ud af mere om fordelene og de mulige risici ved at bruge denne medicin i vores artikel.

Vi råder dig til at købe medicinen direkte fra vores onlineapotek, kun her finder du en opmærksom holdning, bekvemmelighed ved bestilling samt en utrolig gunstig pris og muligheden for at købe en kvalitetsmedicin uden recept og med levering til enhver region i landet i løbet af få dage!

Hvad er Anacin?

Anacin er et antiinflammatorisk og smertestillende middel, som er effektivt ved milde til moderate smerter, og som generelt tolereres godt af de fleste patienter.

Det indeholder to aktive ingredienser: aspirin og koffein. Aspirin er et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel (NSAID), som blokerer produktionen af visse kemikalier i kroppen, der er ansvarlige for smerte, inflammation og feber. Koffein, på den anden side, forstærker virkningen af aspirin, forbedrer dets smertestillende egenskaber og hjælper med at reducere følsomheden over for smerte.

Indikationer for brug

Lægemidlet bruges til at behandle hovedpine, tandpine, muskelsmerter, milde gigtsmerter, feber eller kropssmerter forårsaget af almindelig forkølelse. Anacin bruges også nogle gange til at behandle eller forebygge hjerteanfald, slagtilfælde og brystsmerter (angina pectoris).

Kontraindikationer til brug

Lægemidlet har en række kontraindikationer, der skal tages i betragtning, når man bruger det.

Det anbefales ikke, hvis du lider af mavesår, er allergisk over for aspirin eller koffein, har blødnings- eller koagulationsforstyrrelser, lever- eller nyrefunktionsforstyrrelser, er gravid eller ammer.

Kontakt din læge, før du tager denne medicin for at undgå uventede risici og bivirkninger.

Bivirkninger

Anacin kan, som al anden medicin, forårsage nogle bivirkninger, såsom: irritation og/eller blødning i mave-tarmkanalen, mavesmerter, kvalme, opkastning eller diarré, udslæt, kløe, anafylaktisk chok, lever- eller nyrefunktion.

Hvis du oplever en bivirkning, skal du søge lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Medicinen bør tages efter et måltid eller med vand eller mælk for at reducere risikoen for gastrointestinal irritation. Tabletterne skal sluges hele, uden at de tygges eller knuses.

Konsulter din læge, før du starter behandlingen, og gennemgå alle nødvendige diagnostiske foranstaltninger. Din læge vil derefter stille diagnosen og ordinere en individuel dosis af medicinen, som kan variere fra følgende.

Den anbefalede dosis til voksne er 1-2 tabletter hver 4.-6. time, men ikke mere end 8 tabletter om dagen.