Aleve

Aleve-dk

Aktivt stof: Naproxen

Dosering: 500 mg, 250 mg

Pris: €27,67 – €227,38

Velkommen til en verden uden smerter med Aleve! Hvis du leder efter en hurtig og effektiv måde at lindre smerter på, er du kommet til det rette sted. Aleve er et kraftigt antiinflammatorisk og smertestillende middel, der hjælper dig med at håndtere forskellige typer smerter, herunder hovedpine, tandpine, muskel- og ledsmerter. Takket være formlen, der indeholder naproxen, giver det langvarig lindring hele dagen, så du kan passe dit arbejde og glemme alt om ømhed og smerter. Slut dig til de millioner af mennesker, der vælger Aleve til at håndtere deres sygdomme, og begynd at leve livet fuldt ud i dag.

Vi har den bedste pris, hurtig levering overalt i Danmark og mulighed for at bestille din medicin uden recept, hvilket gør det så nemt som muligt for dig. Glem ikke vores specialisters professionalisme og opmærksomhed over for hver enkelt kunde. Spild ikke din tid, og slip af med unødvendige smerter, for smerter er ikke et aktiv, vi ønsker at have.

Hvad er Aleve?

Aleve er et lægemiddel, der indeholder det aktive stof naproxen. Det tilhører gruppen af antiinflammatoriske og smertestillende lægemidler kendt som ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler. Medicinen har en kraftig antiinflammatorisk virkning, som hjælper med at reducere inflammation og vævshævelse i forbindelse med smerter. Derudover har Aleve en langvarig virkning, hvilket gør det muligt at reducere hyppigheden af at tage medicinen.

Indikationer for brug

Medicinen bruges i vid udstrækning til behandling af forskellige typer smerter, såsom muskel- og ledsmerter, hovedpine, tandpine, menstruationssmerter og andre typer smerter. I nogle tilfælde bruges det også som febernedsættende middel.

Kontraindikationer for brug

Selvom lægemidlet er effektivt, kan det have en række kontraindikationer, herunder overfølsomhed over for naproxennatrium eller andre NSAID’er eller nogen af dets ingredienser, gastrointestinal blødning, alvorlig lever- eller nyresygdom, mavesår eller tarmsår, astma forårsaget af aspirin eller andre NSAID’er. Forsigtighed bør også udvises under graviditet og amning. Må ikke anvendes til børn under 12 år.

Før brug bør du konsultere din læge og informere ham/hende om enhver sygdom, allergi eller medicin, du tager i øjeblikket.

Bivirkninger

Medicinen kan have bivirkninger, såsom gastrointestinale skader, forhøjet blodtryk, allergiske reaktioner samt andre fænomener.

Hvis du oplever bivirkninger, mens du tager medicinen, især alvorlige, skal du kontakte din læge eller søge akut lægehjælp med det samme.

Anvendelsesmetoder og dosering

Medicinen skal tages oralt med rigeligt vand.

Før du starter behandlingen, skal du spørge din læge om en korrekt diagnose og den rigtige dosis af medicinen til dig. Det er vigtigt at følge doseringen og ikke overskride den dosis, som lægen har anbefalet.

Generelt er den anbefalede startdosis 1 tablet; efter 8-12 timer tages 1 eller 2 tabletter, men ikke mere end 3 tabletter om dagen.