Robaxin

Robaxin-dk

Aktivt stof: Methocarbamol

Dosering: 500 mg

Pris: €29.48 – €123.83

Lider du af muskelkramper på grund af skader, traumer eller kroniske muskel- og skelettilstande? Så bør du læse vores artikel om det utroligt effektive lægemiddel Robaxin, som i kombination med ordentlig hvile og fysioterapi til behandling af krampesmerter vil hjælpe dig med at slappe af i dine muskler og lindre muskelkramper. De følgende spørgsmål besvares detaljeret om stoffets virkninger, dets virkninger på kroppen, og om det har kontraindikationer og bivirkninger. Hvis du allerede ved alt om lægemidlet, inklusive den nøjagtige dosis, du har brug for, og du er kommet til os på udkig efter en ny pakke, så er du på det rigtige sted. Du kan købe medicinen online på vores hjemmeside til en utrolig god pris, og den hurtige levering overalt i Danmark og muligheden for at bestille medicinen uden recept vil være et dejligt plus for dig.

Hvad er Robaxin?

Robaxin, hvis aktive ingrediens er methocarbamol, er et muskelafslappende middel. Det virker ved at bremse de nerveimpulser, der får musklerne til at trække sig sammen, så de kan slappe af.

Indikationer for brug

Lægemidlet bruges til at lindre muskelkramper, sammen med hvile og fysioterapi til at behandle smerter i skeletmuskulaturen på grund af skader eller traumer. I nogle tilfælde er det blevet rapporteret til brug ved behandling af stivkrampe, som forårsager smertefulde muskelspændinger.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for brug omfatter allergi over for methocarbamol eller andre hjælpestoffer i lægemidlet, myasthenia gravis, lever- og/eller nyresygdom samt graviditet og amning. Brug ikke lægemidlet under behandling med MAO-hæmmere eller tricykliske antidepressiva, herunder en periode på 14 dage efter deres tilbagetrækning.
Husk, at kun din læge kan afgøre, om denne medicin er egnet til dig og ordinere den korrekte dosis under hensyntagen til alle dine individuelle egenskaber (sygdomme, allergier, medicin, du tager i øjeblikket).

Bivirkninger

Medicinen er forholdsvis veltolereret af patienter, men i nogle tilfælde kan den forårsage bivirkninger som døsighed, svimmelhed, kvalme og sjældent allergiske reaktioner, forvirring eller bevidstløshed, hukommelsesproblemer, langsom puls. Hvis du oplever bivirkninger, mens du tager denne medicin, skal du spørge din læge til råds.

Brugsanvisning og dosering

Dosis af Robaxin afhænger af sværhedsgraden af symptomerne og kan kun bestemmes af lægen baseret på sværhedsgraden af kramperne og patientens reaktion på behandlingen. Det anbefales normalt at starte med en dosis på 1500 mg om dagen og gradvist øge op til 4000 mg om dagen fordelt på 3-4 doser. Tabletterne skal tages uden mad, oralt med rigeligt vand. Tag tabletterne med mad, hvis medicinen forårsager kvalme.