Ponstel

Ponstel-dk

Aktivt stof: Mefenaminsyre

Dosering: 250 mg, 500 mg

Pris: €33.95 – €132.40

Ponstel er et antiinflammatorisk lægemiddel, der bruges til at lindre smerter i menneskekroppen. Du kan købe Ponstel med levering overalt i Danmark fra vores online apotek. De laveste priser, kampagner, produkter af høj kvalitet og muligheden for at købe uden recept på vores hjemmeside er allerede blevet valgt af mere end en million kunder.

Hvad er Ponstel?

Ponstel er en ikke-steroid antiinflammatorisk medicin med smertestillende og febernedsættende virkning. Det fås i kapsler på 200 mg og 500 mg, og den vigtigste aktive ingrediens er mefenaminsyre.

Indikationer for brug

Ponstel bruges til at lindre smerter hos patienter over 14 år og ved primær dysmenoré.

Brugsanvisning og dosering

Hvis smerterne er stærke, er startdosis 500 mg, efterfulgt af 250 mg hver 6. time, hvis det er nødvendigt. Tag ikke medicinen i mere end en uge.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for mefenaminsyre, patienter med tendens til astma, nældefeber, tidligere nyresygdom, akut eller kronisk betændelse i mave-tarmkanalen.

Bivirkninger

De hyppigste bivirkninger hos patienter, der tog Ponstel, var: mavesmerter, forstoppelse, diarré, flatulens, dyspepsi, halsbrand, kvalme, mavesår, opkastning, anæmi, svimmelhed, hævelse, kløe, udslæt og tinnitus.