Wellbutrin

Wellbutrin-dk

Aktivt stof: Bupropion

Dosering: 300 mg

Pris: €40.13 – €520.14

Hvad er farerne ved depression? Hvis en person bliver diagnosticeret med depression, er det vigtigt at starte behandling så hurtigt som muligt, da denne tilstand fører til forværring af kroniske sygdomme, søvnforstyrrelser, hjerneskade, nedsat libido osv. Et af de lægemidler, der bruges ved denne tilstand, er Wellbutrin. Du kan købe Wellbutrin og andre lægemidler til den laveste pris i Danmark fra vores online apotek. Ved at bestille online modtager du medicinen på distributionsstedet uden recept og kan starte behandlingen så hurtigt som muligt.

Hvor kan man købe Wellbutrin i Danmark

Du har en fantastisk mulighed for at bestille den medicin, du har brug for online på vores hjemmeside ved at udfylde en simpel bestillingsformular og afhente dem på et praktisk afhentningssted i Danmark. Du vil være i stand til at købe din medicin hurtigt og bekvemt!

Medicin uden recept hos Farmacia Online

Det er praktisk at købe medicin hos os, da du kan få den medicin og de produkter, du har brug for, uden recept. Udfyld bestillingsformularen på hjemmesiden og kom til dit nærmeste salgssted så hurtigt som muligt.

Overkommelig pris på medicin

Vi tilbyder kvalitetsprodukter til en lavere pris end på apoteket. Overkommelige priser og rabatter til vores kunder er en god mulighed for at spare penge og tid i søgningen efter præparatet.

Anonymitet

Vores service er praktisk, fordi du kan bestille den rigtige medicin sikkert og anonymt. Vi tilbyder kontant ved levering og hurtig levering. Vi arbejder konstant på kvaliteten af vores service for at sikre, at vores kunder altid er tilfredse og sunde.

Hvad er Wellbutrin?

Wellbutrin bruges til at behandle og forebygge tilbagefald af depression. Det fås som en tablet med forlænget udløsning med en dosis på 300 mg. Den vigtigste aktive ingrediens er bupropionhydrochlorid, som er en hæmmer af neuronale effekter på noradrenalin og dopamin, med minimale effekter på serotonin.

Indikationer for brug af Wellbutrin

Wellbutrin tabletter ordineres til behandling af depression. Hvis kroppen reagerer positivt på lægemidlet, kan behandlingen med Wellbutrin fortsættes for at forhindre tilbagefald.

Dosering og administration af Wellbutrin

Virkningen af lægemidlet begynder to uger efter behandlingens start. Tabletterne skal tages hele med vand i henhold til den foreskrevne dosis.

Hos voksne: Wellbutrin-tabletter skal tages to gange dagligt med 8 timers mellemrum. Den maksimale enkeltdosis bør ikke overstige 200 mg. Hvis der opstår søvnløshed under behandlingen, skal dosis reduceres, eller tabletterne skal ikke tages før sengetid.

Indledende behandling: 150 mg af lægemidlet som en enkelt dosis. Den fulde effekt af behandlingen indtræder først to uger efter behandlingsstart. Hvis 150 mg-dosis er ineffektiv for en patient, kan forbedring forekomme efter forøgelse af dosis til 300 mg dagligt, opdelt i to doser. Hvis der ikke er nogen terapeutisk effekt efter et par uger, kan dosis øges til 400 mg dagligt, fordelt på to doser med 8 timers mellemrum.

Vedligeholdelsesbehandling: Akutte manifestationer af depression kan kræve behandling i mindst 6 måneder; en daglig dosis på 300 mg Wellbutrin er effektiv i op til et års behandling.

Behandling med Wellbutrin hos ældre: På grund af risikoen for nyresvigt kan det være nødvendigt at reducere dosis hos ældre og meget ældre mennesker.

I tilfælde af nedsat nyrefunktion: Behandlingen bør påbegyndes med den laveste dosis.
Hos patienter med nedsat leverfunktion: Wellbutrin skal tages med forsigtighed, og intervallerne mellem tabletterne skal øges. Ved svær skrumpelever bør den daglige dosis ikke overstige 150 mg.

Kontraindikationer

Bupropion må ikke administreres i tilfælde af overfølsomhed over for bupropion eller andre komponenter i lægemidlet eller i tilfælde af epileptiske anfald, abrupt tilbagetrækning fra beroligende midler eller alkohol, samtidig brug af andre lægemidler, der indeholder bupropion eller MAO-hæmmere og i tilfælde af anoreksi eller bulimi.

Bivirkninger

Følgende bivirkninger er blevet rapporteret under behandling med Wellbutrin forhøjet kropstemperatur, feber, brystsmerter, asteni, takykardi, hjertebanken, postural hypotension, forhøjet blodtryk, bevidstløshed, kramper, dystoni, tremor, nedsat koncentration, hovedpine, hallucinationer, angst, hukommelsessvigt, paræstesi, anoreksi, vægttab, nedsat blodsukker, mundtørhed, mavesmerter, forstoppelse, kvalme og opkastning, urinretention, gulsot, hepatitis, forhøjede leverenzymer, kløe, svedtendens, hududslæt, nældefeber, tinnitus, syns- og smagsforstyrrelser.

Ofte stillede spørgsmål

I tilfælde af overdosering kan der opstå bivirkninger som døsighed, bevidstløshed, ledningsforstyrrelser og arytmi. I tilfælde af overdosering er akut hospitalsindlæggelse med EKG og overvågning af vitale tegn indiceret. Maveskylning og brug af aktivt kul anbefales umiddelbart efter overdosering.

Hvor mange gange om dagen skal det tages?

Afhængigt af den ordinerede dosis kan Wellbutrin tages 1 eller 2 gange om dagen med et interval på mindst 8 timer mellem doserne.

Hvornår begynder det at virke?

Den terapeutiske effekt viser sig efter 14 dages behandling; hvis der ikke ses nogen effekt, kan den daglige dosis øges.

Hvor mange dage skal man tage Wellbutrin?

Virkningen begynder at vise sig efter to ugers behandling; det ordineres undertiden i 6 måneder eller op til et år, afhængigt af symptomerne og behandlingens succes.

Hvad man ikke må spise under Wellbutrin-behandling

Ingen særlige fødevarer eller diæter er påkrævet under behandlingen.

Før eller efter spisning

Spisning har ikke nogen væsentlig indflydelse på virkningen af medicinen, som derfor kan tages uanset mængden af mad.