Plavix

Plavix-dk

Aktivt stof: Clopidogrel

Dosering: 75 mg

Pris: €25.55 – €211.58

Myokardieinfarkt er et af de mest almindelige problemer i verden. Statistisk set er mere end 40% af tilfældene dødelige. Men de, der har haft et hjerteanfald og stadig er i live, har brug for tid til at komme sig og håndtere eventuelle nye anfald. Understøttende behandling er vigtigere end nogensinde. Plavix, et produkt, der længe har været på det danske marked og har vist sig at være det bedste, vil hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og forhindre de mulige negative effekter forbundet med forskellige tromboser.

Du kan læse om dette lægemiddels egenskaber og virkninger på vores hjemmeside. Og vi tilbyder dig at købe det fra os, fordi vi ved, at du nu sætter pris på muligheden for at bestille stoffet uden at foretage unødvendige bevægelser. Og en god fordel for dig er, at du kan bestille Plavix uden recept og til den bedste pris.

Hvor kan man købe Plavix i Danmark

Hvis du ønsker at købe medicin på den mest bekvemme måde, til en lav pris og med et minimum af besvær og tid, skal du være opmærksom på vores onlineapotek. Hos os behøver du ikke at vandre rundt på de forskellige gadeapoteker for at finde den medicin, du har brug for, og du kan bestille medicinen på vores hjemmeside direkte fra din lænestol og nippe til urtete fra din yndlingskop.

Kan jeg købe Plavix uden recept fra et onlineapotek?

Vi stoler på dig og tror på dit ansvar over for dig selv, og derfor giver vi dig mulighed for at købe lægemidlet uden recept og modtage det så hurtigt som muligt. Andre apoteker kan dog kræve en recept for at købe medicinen.

Overkommelige priser på medicin

Vi ved med sikkerhed, at du vil blive glædeligt overrasket, når du ser prisen på Plavix på vores apotek. Hvorfor er den så billig? Fordi vi ikke bruger penge på at leje lokaler eller betale en stor stab af farmaceuter. Denne reduktion af ekstraomkostninger gør prisen på medicin utroligt overkommelig.

Anonymitet

Vi tror på, at anonymitet er vigtigt for dig. Det er netop, hvad et onlineapotek er villig til at garantere dig. Du behøver ikke længere at rødme og hviske navnet på medicinen i farmaceutens øre. Du kan læse alt om det på vores hjemmeside.

Udfyld derefter bestillingsformularen og angiv blot kontant ved levering, så modtager du din medicin om et par dage. Og ja, alt hvad du ønskede: det er anonymt, hurtigt og sikkert.

Hvad Plavix er, og hvordan det påvirker kroppen

Plavix redder liv og beskytter i tilfælde af myokardieinfarkt eller iskæmisk slagtilfælde. Dets aktive ingrediens, clopidogrel, er en blodpladeaggregationshæmmer og reducerer blodpladernes evne til at binde og klæbe til karvæggen. Ved at reducere overfladespændingen i de røde blodlegemers membraner letter det deres deformation under kapillærpassagen og forbedrer blodgennemstrømningen.

Indikationer for brug af Plavix

Plavix er et produkt, der hjælper med at forebygge aterotrombotiske hændelser hos personer, der har haft myokardieinfarkt, iskæmisk slagtilfælde eller diagnosticeret perifer arteriel okklusiv sygdom (obstruktion eller forsnævring af en arterie i benet eller, mere sjældent, armen, normalt på grund af åreforkalkning, hvilket reducerer blodgennemstrømningen), hos patienter med akut koronarsyndrom (ustabil angina eller myokardieinfarkt).

Er der nogen kontraindikationer for brugen af lægemidlet?

Som al anden medicin har Plavix selvfølgelig også sine kontraindikationer. En af de mest alvorlige er overfølsomhed over for det aktive stof eller enhver anden komponent i lægemidlet. Lægemidlet er også kontraindiceret i tilfælde af alvorlig leversvigt, i tilfælde af akut blødning (f.eks. mavesår eller intrakraniel blødning) og hos patienter med sjælden arvelig galaktoseintolerance, laktasemangel og glukose/galaktosemalabsorptionssyndrom. Tag ikke medicinen under graviditet og amning og til børn under 18 år.

Før behandlingen påbegyndes, skal du spørge din læge om eventuelle sygdomme, allergier og medicin, du tager. Disse oplysninger vil hjælpe lægen med at ordinere den mest passende og sikreste behandlingsform og udelukke medicin, der kan påvirke kroppen alvorligt, hvis den tages på samme tid.

Hvilke bivirkninger kan der opstå, når man tager Plavix?

Bivirkninger, der kan opstå, når man tager Plavix, omfatter diarré, mavesmerter, gastritis, forstoppelse, flatulens, duodenal- og mavesår, opkastning, hepatitis, colitis, hovedpine, svimmelhed, hallucinationer, leukopeni, udslæt, skorpedannelse, angioødem, anafylaktiske reaktioner, bronkospasme, arthritis, vaskulitis, lavt blodtryk, feber.

Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger. Hvis du bemærker nogen af bivirkningerne, skal du kontakte din læge, men hvis du bemærker alvorlige bivirkninger, skal du straks søge akut lægehjælp.

Tilgængelige doser af Plavix

Plavix er tilgængelig i 75 mg og 300 mg doser. Du kan købe dem alle på denne hjemmeside.

Hvordan man tager Plavix

Tabletterne skal tages gennem munden med rigeligt vand og uden mad.

Kontakt din læge, før du starter behandlingen. Han eller hun vil være i stand til at stille en korrekt diagnose og ordinere en individuel dosis af medicinen, som kan afvige fra dem, der er angivet nedenfor.
Behandlingen bør påbegyndes med en enkelt opstartsdosis på 300 mg og fortsættes med en dosis på 75 mg én gang dagligt.
Dosis på 300 mg er beregnet til brug som startdosis hos patienter med akut koronarsyndrom.

Ofte stillede spørgsmål

Dette er de hyppigst stillede spørgsmål fra personer, der er ved at starte behandling med Plavix. Læs venligst svarene omhyggeligt, før du starter behandlingen.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Plavix?

Plavix tages normalt én gang om dagen, men det anbefales at følge lægens anvisninger.

Når medicinen virker

Virkningen øges gradvist og stabiliseres mellem 3 og 7 dage.

Hvor længe skal man tage medicinen?

Den optimale behandlingsvarighed er ikke blevet formelt fastlagt. Resultater fra kliniske undersøgelser tyder på en varighed på op til 12 måneder, og den maksimale effekt er observeret efter 3 måneders behandling. Tag medicinen nøjagtigt som ordineret af din læge. En anden behandlingsvarighed kan være nødvendig.

Hvad du ikke må spise, når du tager Plavix

Du bør ikke spise stegte løg under behandling med Plavix, fordi de reducerer blodets koagulation.

Sådan skal du tage det: Før eller efter måltiderne

Medicinen tages uafhængigt af måltider.