Propecia

Propecia-dk

Aktivt stof: Finasterid

Dosering: 1 mg, 5 mg

Pris: €29.72 – €177.04

Hårtab er meget ubehageligt for både mænd og kvinder. I dag vil vi dog tale om mænd og årsagerne til mandlig skaldethed. Androgenetisk alopeci er et problem med progressivt hårtab forårsaget af mandlige kønshormoner. I en alder af 30 år lider 30% af mændene af alopeci, og det stiger til 50% i en alder af 50 år. Generelt har mænd af kaukasisk afstamning en gennemsnitlig sandsynlighed for hårtab på op til 80%. Det mandlige hormon testosteron omdannes til dihydrotestosteron, og når niveauet stiger, opstår hårtab, da øgede niveauer af dihydrotestosteron påvirker hårsækkene. På grund af hårsækkenes overfølsomhed over for dihydrotestosteron sker der en miniaturisering af hårsækken, hvilket fører til udtynding af håret og efterfølgende hårtab. Denne afhængighed blev først identificeret af James Hamilton i 1940’erne, men den egentlige definition blev først brugt 40 år senere.

Håret begynder at tynde bilateralt på panden, og derefter spreder processen sig til toppen af hovedet. Hårsækkene i disse områder er særligt følsomme over for dihydrotestosteron, mens folliklerne i nakken er ufølsomme over for androgener. Selv i de sene stadier af sygdommen er der stadig hår tilbage, ofte i en tynd, smal stribe.

Er det muligt at stoppe hårtabet? Ja, behandlingen af androgenetisk alopeci er baseret på brug af specifik medicin, plasma- og mesoterapibehandlinger, laser- og lysterapi og i ekstreme tilfælde hårtransplantationer.

Denne artikel vil fokusere på Propecia, et velkendt produkt blandt italienske mænd. Du vil lære, hvordan Propecia virker, hvem der bør tage det, og om der er nogen kontraindikationer for brugen af det. Samtidig vil du finde det interessant og nyttigt at vide, hvor du kan købe produktet online til den bedste pris og uden recept.

Hvor kan man købe Propecia i Danmark

Hvis du er en travl person i dag, kender du værdien af spildt tid. Vi foreslår, at du lader andre om at købe produktet på gadeapoteker og vente i køer, men køber det på vores hjemmeside. Det vil spare dig tid, fordi du kun skal udfylde en kort online formular, der ikke tager mere end fem minutter af din værdifulde tid. Du kan altid spørge vores kvalificerede specialister, hvis noget ikke er klart for dig.

Kan jeg købe Propecia uden recept?

Du kan købe Propecia på vores apotek, selv hvis du er løbet tør for din recept. Vi stoler på vores kunder, så du behøver ikke at selvmedicinere. Bestil produktet uden recept, og inden for et par dage vil du modtage det på det nærmeste posthus, eller en kurer vil levere det til den adresse, du giver os.

Fordelagtig pris på medicin

Ved du, hvad der er virkelig billigt og omkostningseffektivt? At købe din medicin på vores onlineapotek. Her får du, ud over den bedste pris, yderligere rabatter og bonusser. Jo mere du køber, jo billigere bliver prisen på 1 pille.

Anonymitet

Vil du ikke have, at nogen ved, hvilken medicin du bestiller? I dagens verden er det muligt. Bestil din medicin online, og angiv, at den skal leveres pr. efterkrav. Det er anonymt og sikkert. Og hurtig levering til enhver by i Danmark tager ikke lang tid.

Hvad Propecia er, og hvordan det påvirker kroppen

Propecia er et lægemiddel, der bruges til at behandle hårtab hos mænd. Det virker ved at blokere omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron, hvilket hjælper med at reducere krympningen af hårsækkene på hovedet og derved reducere hårtab og fremme hårvækst.

Indikationer for brug

Det ordineres til behandling af skaldethed hos mænd (androgenetisk alopeci) for at fremme hårvækst og forhindre yderligere hårtab.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for at tage Propecia kan omfatte: overfølsomhed over for finasterid eller andre hjælpestoffer, leversygdom, prostatacancer eller andre maligne lidelser (og lægemidlet kan maskere symptomerne på prostatacancer), graviditet eller graviditetsplanlægning (lægemidlet kan forårsage fødselsdefekter hos fosteret, så det ordineres generelt ikke til kvinder). Det er kontraindiceret hos unge mænd under 18 år og hos ældre.
Før du starter behandlingen, skal du kontakte din læge og informere ham/hende om alle dine sygdomme, allergier og medicin, du bruger i øjeblikket. Dette vil hjælpe dig med at ordinere et sikkert behandlingsregime og undgå at tage medicin, der ikke kan tages på samme tid.

Bivirkninger

Brugen af lægemidlet kan forårsage bivirkninger såsom nedsat libido, erektil dysfunktion, gynækomasti (forstørrede brystkirtler hos mænd), nedsat sædkvalitet under samleje, allergiske reaktioner (udslæt, kløe i huden, nældefeber, hævelse af læber og ansigt). Hvis du oplever nogen af disse negative reaktioner, skal du kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Konsulter din læge, før du starter behandlingen, og gennemgå alle nødvendige diagnostiske foranstaltninger. Din læge vil derefter stille en diagnose og ordinere en individuel dosis af Propecia.
For at opnå de bedste resultater anbefales det at tage Propecia én tablet (5 mg) om dagen, uafhængigt af måltider, i en længere periode på mindst 3 måneder. Hvis behandlingen udføres regelmæssigt, vil resultaterne være synlige efter et par måneder.

Ofte stillede spørgsmål

Her er de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af Propecia: hvor mange dage skal man tage det, hvornår på dagen, før eller efter måltider, og hvilke generiske lægemidler er tilgængelige.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Propecia?

Det anbefales normalt at tage medicinen en gang om dagen, men følg din læges anbefalinger.

Hvor mange dage kan man tage medicinen?

Medicinen skal tages i nøje overensstemmelse med din læges anvisninger i en længere periode, normalt 3 til 7 måneder.

Hvornår begynder medicinen at virke?

Lægemidlet virker ca. 2 timer efter, at det er taget gennem munden.

Kan man tage Propecia og alkohol på samme tid?

Alkoholforbrug er en af hovedårsagerne til hårtab. Alkohol udskilles ikke fra kroppen over en længere periode og bidrager derfor til vaskulær blokering. Som et resultat påvirkes patientens blodgennemstrømning til hovedet.

Propecia og generiske lægemidler

Propecia har generiske lægemidler, der indeholder den samme aktive ingrediens som det originale lægemiddel, men som varierer i pris. Som al anden medicin skal generiske lægemidler desuden opfylde visse kvalitets- og effektivitetsstandarder for at være sikre og effektive for patienterne. Generiske lægemidler kan have andre handelsnavne som Proscar, Finpecia, Finax, Finast og Finar.