Protonix

Protonix-dk

Aktivt stof: Pantoprazol

Dosering: 40 mg, 20 mg

Pris: €29,15 – €178,71

Enhver form for sygdom påvirker livskvaliteten: Den nedsætter ydeevnen, forstyrrer søvnen og afbryder ofte de daglige aktiviteter. Refluksøsofagitis er ingen undtagelse. Det skyldes en funktionsfejl i den nedre øsofageale lukkemuskel, som normalt forhindrer maveindhold i at passere ned i spiserøret. I dette tilfælde sker det modsatte: det syrerige maveindhold ender tilbage i spiserøret eller svælget. Gastroøsofageal refluks opstår, når syre fra mavesækken trænger op i spiserøret og forårsager irritation. Protonix, en medicin mod mavesår, som reducerer halsbrand, er altid tilgængelig til at løse dette problem.

Nu er det tid til at finde ud af mere om denne medicin. Hvem skal tage stoffet, og hvem er kontraindiceret, hvordan det påvirker kroppen, og om det forårsager bivirkninger – her er en kort liste over spørgsmål, som vores materiale vil give dig svar på. Køb det lægemiddel, vi anbefaler på vores hjemmeside. Du vil opleve en reel eksplosion af spænding, for ud over servicekvaliteten, hurtig levering og muligheden for at bestille stoffet uden recept, vil du simpelthen være glad for prisen.

Hvad er Protonix?

Protonix reducerer syreproduktionen i maven, hvilket hjælper med at reducere symptomer og fremskynde heling af mavesår og andre tilstande. Det aktive stof pantoprazol er et protonpumpemedicin, der bruges til at behandle en række tilstande forbundet med overdreven halsbrand.

Indikationer

Indikationer for brug er:

  • refluksøsofagitis (en samling af symptomer, der skyldes tilbageløb af maveindhold til spiserør, oropharynx eller luftveje);
  • udryddelse af Helicobacter pylori hos patienter med H. pylori-associerede mavesår og sår på tolvfingertarmen, i kombination med passende antibiotika;
  • sår på tolvfingertarmen;
  • mavesår;
  • Zollinger-Ellisons syndrom (ulcerogent adenom i bugspytkirtlen, gastrinom);
  • andre patologiske tilstande med hypersekretion.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet bør ikke anvendes under graviditet og amning og i tilfælde af allergisk reaktion over for pantoprazol eller andre komponenter i lægemidlet. Desuden bør lægemidlet ikke anvendes sammen med visse lægemidler, herunder antikoagulantia, antifungale midler, antivirale midler og andre. Der bør udvises forsigtighed i tilfælde af nyre- og/eller leversygdom.

Bivirkninger

Nogle patienter kan opleve bivirkninger som hovedpine, forstoppelse, diarré, kvalme, mavesmerter, døsighed, mundtørhed og andet. Hvis du oplever bivirkninger, bør du kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne tages normalt én gang dagligt om morgenen, 30 minutter før et måltid, med rigeligt vand. Dosis af Protonix kan variere afhængigt af typen af sygdom og patientens tilstand. Startdosis er normalt 40 mg pr. dag, men kan reduceres til 20 mg pr. dag afhængigt af patientens tilstand. Behandlingens varighed varierer også, men er normalt mellem 4 og 8 uger.