Zoloft

Zoloft-dk

Aktivt stof: Sertalin

Dosering: 25 mg, 50 mg, 100 mg

Pris: €30.23 – €176.78

I de senere år er vi alle konstant blevet konfronteret med stressende situationer. Ud over stress i hjemmet og uro på arbejdspladsen bliver vi alle konstant konfronteret med det skræmmende ukendte ved nye udfordringer: pandemier, nyheder om krige og store naturkatastrofer. Alt dette går ikke ubemærket hen i vores nervesystem, og mange har lidt af panikangst, depression, posttraumatisk stresssyndrom og endda tvangstanker i form af OCD. Desværre har det i mange tilfælde en positiv terapeutisk effekt at arbejde med en psykolog eller psykiater, men det er ikke nok til at hjælpe personen tilbage til normalitet. I disse situationer ordinerer lægen normalt antidepressiva. I dag er vi klar til at introducere dig til et af dem. Zoloft er et effektivt antidepressivt middel, en potent, neuronspecifik serotonin-genoptagelseshæmmer, som er velkendt i Danmark. Lægemidlet lindrer følelser af kedsomhed, apati, angst, rastløshed, irritabilitet, anspændthed, øger den mentale aktivitet, normaliserer appetitten og søvnen.

I dette materiale vil vi fortælle dig i detaljer om dette vidundermiddels egenskaber og virkninger samt besvare de hyppigst stillede spørgsmål, som patienter har, før de starter behandlingen. Du vil også finde ud af, hvor du kan købe dette lægemiddel i Danmark hurtigt, bekvemt og uden recept.

Hvor kan man købe Zoloft i Danmark

Du kan købe Zoloft på ethvert apotek med en recept. Vi er dog opmærksomme på din tilstand og ønsker at spare dig for den ekstra stress, det er at gå fra apotek til apotek for at finde den rigtige medicin. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at bestille din medicin i rolige og fredelige omgivelser, mens du sidder i din yndlingslænestol, lytter til afslappende musik og nipper til en varm myntete. Alt du skal gøre er at udfylde en kort online bestillingsformular, og vores opmærksomme specialister vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at afklare alle detaljerne i din bestilling.

Kan jeg bestille Zoloft uden recept fra et onlineapotek?

Ja, du kan bestille medicinen uden recept fra vores onlineapotek. I dette tilfælde vil vi sikre fortroligheden af dine data og tilbyde dig de mest bekvemme købsbetingelser. Men hvis du køber medicinen fra andre apoteker, kan du blive bedt om en recept.

Overkommelig produktpris

Du vil blive glædeligt overrasket over prisen på lægemidlet i vores online apotek, da det er mærkbart anderledes end de sædvanlige high street apoteker. Du kan bestille enhver pakke med 30 til 360 tabletter. Jo større bestilling, jo bedre pris. Undrer du dig over, hvorfor det er så billigt? Det er enkelt: Vi samarbejder kun med officielle medicinalvirksomheder, der producerer medicin, som sendes direkte fra deres lagre, og vi bruger ikke penge på at vedligeholde apotekets lokaler, det dyre udstyr og de skatter og regninger, der følger med.

Anonymitet

For det første, anonymitet. Fordelen ved et onlineapotek er, at du kan købe medicin uden at være flov, fordi der ikke står et dusin mennesker bag dig, og du ikke behøver at hviske navnet på medicinen til farmaceuten. Når du bestiller medicin, vælger du kontant ved levering, og hurtig levering vil ikke lade dig vente. Det er praktisk og sikkert.

Hvad er Zoloft?

Zoloft er et effektivt antidepressivt middel, som blidt og smertefrit bringer dig tilbage til et normalt liv, fylder dig med følelsen af at være i det uden unødvendig angst og apati, normaliserer søvn og appetit.

Det aktive stof sertralin forårsager ikke udvikling af stofafhængighed. Det har minimal effekt på genoptagelsen af noradrenalin og dopamin, og ved terapeutiske doser blokerer sertralin genoptagelsen af serotonin i menneskelige blodplader.

Indikationer for brug af Zoloft

Lægemidlet er indiceret til behandling af følgende lidelser:

  • større depressive episoder og forebyggelse af deres gentagelse.
  • panikforstyrrelse med eller uden agorafobi
  • obsessiv-kompulsiv lidelse hos voksne og børn i alderen 6 til 17 år;
  • social angstlidelse (social fobi)
  • posttraumatisk stresslidelse.

Kontraindikationer for brug

En af de vigtigste kontraindikationer er overfølsomhed over for det aktive stof eller et af hjælpestofferne i præparatet. Samtidig brug af monoaminoxidasehæmmere og pimozid er kontraindiceret. Må ikke anvendes under graviditet og amning eller til børn under 6 år.

Du må ikke selvmedicinere under nogen omstændigheder. Før du begynder at tage denne medicin, skal du tale med din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier eller medicin, du tager. Dette vil hjælpe med at bestemme det mest passende regime og dosering for dig. Det vil også forhindre dig i at tage medicin på samme tid, der kan have negative virkninger på hinanden.

Bivirkninger

De mest almindeligt rapporterede bivirkninger omfatter svimmelhed, sensoriske forstyrrelser (herunder paræstesier), søvnforstyrrelser (herunder søvnløshed og livagtige drømme), dyspeptiske lidelser (flatulens, kvalme, opkastning, diarré, forstoppelse), mavesmerter, pancreatitis, mundtørhed, agitation eller angst, rysten og hovedpine og ejakulationsforstyrrelser. Hvis der opstår anfald i alle tilfælde, skal behandlingen med sertralin afbrydes.

Hvis nogen af disse symptomer varer ved i længere tid, skal du kontakte din læge. Hvis der opstår en mere alvorlig bivirkning, skal du straks søge lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne skal tages en gang om dagen, morgen eller aften, uden måltider og med rigeligt vand.

Før du bruger medicinen, bør du konsultere din læge. Lægen vil ordinere et individuelt behandlingsregime og daglig dosis i henhold til diagnosen, da det sandsynligvis er nødvendigt med andre doser end dem, der anbefales nedenfor.

Deprimerede patienter er tilbøjelige til selvmordsforsøg og bør overvåges nøje, når behandlingen påbegyndes.

Ved depression og obsessiv-kompulsiv lidelse bør behandling med sertralin påbegyndes med en dosis på 50 mg dagligt.

Panikangst, PTSD og social angst. Behandlingen bør påbegyndes med en dosis på 25 mg dagligt. Efter 1 uge bør dosis øges til 50 mg én gang dagligt.

Dosisjustering bør ikke påbegyndes før efter 1 uges behandling, men øges gradvist til 50 mg med intervaller på mindst 1 uge. Den maksimale dosis bør ikke overstige 200 mg pr. dag.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af Zoloft: hvor mange dage skal man tage det, på hvilket tidspunkt af dagen, før eller efter måltider, og hvilken medicin er bedst at tage.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Zoloft?

Zoloft tages normalt én gang om dagen.

Hvor mange dage kan man tage medicinen?

Zoloft bør tages over en længere periode og i nøje overensstemmelse med lægens anvisninger.

Hvornår indtræder den terapeutiske effekt?

Generelt begynder patienten at mærke de første fordele efter 2-3 ugers regelmæssig brug, men nogle gange kan de første terapeutiske fordele mærkes så tidligt som efter 7 dages behandling.

Den maksimale effekt er mærkbar efter 2-3 måneders brug.

Hvad man ikke må spise, når man tager medicin

Antidepressiva indeholder monoaminoxidasehæmmere, så det er bedst ikke at tage dem sammen med lagret ost, muggen ost, surkål, sojasovs, okse- og kyllingelever, tørret fisk og kød, yoghurt, figner, sultanas og creme fraiche.

Hvornår skal man tage medicinen: Før eller efter måltiderne?

Medicinen kan tages før eller efter et måltid.

Zoloft og vægttab

Når lægemidlet tages kontinuerligt, øges aktiviteten, personen får lyst til at bevæge sig og træne, hvilket bidrager til vægttab. Mange antidepressiva fremmer på den anden side vægtøgning, men Zoloft er ikke blandt dem.